Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att laga en Top Canvas Canopy

Canvas skärmtak kan skadas av ett antal saker, inte minst som är något som faller på dem. Oavsett om ditt tak är i ett fritidsfordon eller en nyans för ditt hem tillbaka uteplats eller däck, reparera en tår av praktiskt taget alla storlekar med tydliga vinyl tejp finns i de flesta byggvaruhus. Tejpen i en billig fix som inte missfärgas eller låta sömmen att riva ytterligare. Saker du behöver
Hylsnyckel
Vinyl tyg patchning tejp
Sax
Visa fler instruktioner
1

bort huven från huset eller RV med en hylsnyckel.
2

Rulla trädkronorna på en stor, platt plats som din uppfart där du kan dra alla de rynkor ur duken innan patchning det. När rynkor tas bort från tyget, lägg några trasiga trådar längs längden av tår.
3

Applicera tejpen fem inches före början av tår och samtidigt säkra bandet till duken, nyp ihop materialet för att undvika luckor i det skadade området som skulle tillåta solljuset att passera igenom. Fortsätt att rulla ut tejpen tills tår är helt täckt, och klippa tapen med sax fem inches efter utgången av tår.
4

Smooth tejpen med händerna och vrid duk över så tejpen är på botten.
5

Applicera en annan remsa av duk tejp på undersidan av tår på samma sätt som du tillämpat den på toppen av tår. Detta kommer att bidra till att förhindra duken från att riva isär med upprepad rullning och avrullning av arbetsytan trädkronorna toppen.
6

Re-installera trädkronorna toppen och rulla och rulla den flera gånger för att göra vissa vinyltape vidhäftar fullt till duk utan skalar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117316.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.