Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder en 2005 Hyperlite Toy Box Hauler

Hyperlite leksak dumprar gör flyttar din ATV, motorcykel eller annan motordriven leksak runt om i landet praktiskt taget utan ansträngning. Låsa lagring skyddar din utrustning, medan de bekvämligheter som erbjuds av den levande facket i dumpern hålla dig i komfort oavsett årstid. Du kan oftast dra dessa vagnar med en vanlig 1/2-ton lastbil, även om du kanske upptäcker att på grund av sin storlek, kommer du att få bättre bränsleekonomi med en tung lastbil istället. Instruktioner
Tillkoppling Trailer
1

Tillbaka din lastbil eller SUV upp till monteringsfäste på Hyperlite leksaken trailern till färdiga fordon för bogsering. Rada upp bollen montera på dragkrok mottagaren exakt, för även om du kan bogsera dumpern lätt, kan du inte lyfta den lätt. Har en assistent hjälpa dig om det behövs köpa 2

Dra upp hitch mottagarens låspinnen så att den står rakt upp. Använd veven nära LP tankarna precis bakom mottagaren att sänka tungan skumt på lastbilens bollen mottagare. När du har helt engagerad mottagaren, fortsätter veva spaken tills den är helt indragen.
3

Sänk skumt låspinnen att låsa tunga släpet på lastbilen hitchkrok boll. Anslut säkerhetskedjorna bult till Hyperlite trailern tunga till ringarna säkerhetskedja ligger på lastbilens hitch receiver. Du bör se dessa kedjor omedelbart till vänster och höger om bilens kulkoppling.
4

Dra upp lastbilens sju-polig släpvagn lock kabelnät. Anslut släpets ledningsnät in i uttaget, vilket kommer att driva den resande ljus och blinkers på släpvagnen, liksom de elektriska bromsar. Kontrollera så att alla lösa föremål inne i vagnen är säkert stuvas undan och att lastbilen och släpet är redo att resa. Addera Säkra en Load
5

Sänk Hyperlite bakre ramp dörr. Du måste utföra detta steg på ett av två sätt för 2005 års modell, beroende på utrustning som ingår med ditt köp. Om du har valt en Hyperlite modell med en elektrisk manövrering bakdörr, engagera en strömbrytare som sitter bredvid dörren. Om, å andra sidan, har du valt en icke-elektrisk dörr, måste du låsa upp spärren för dörren och dra ner handtaget för att sänka den. När dörren är på plats, kommer det att stanna på plats.
6

köra fordon som du vill ta med dig in i lagringen bukten Hyperlite trailern, var noga med att placera dem mellan den fällbara fästpunkter ser du på golvet i förvaringsutrymmet.
7

Säkra fordon i trailern med spärrfunktion remmar för att hindra dem från att flytta runt under transporten. Ställ varje fordons transmission i växeln eller i "Park"-inställningen för att förhindra onödig påfrestning på fästpunkterna och remmar spärr.
8

Stäng och lås lastdörr av trailern, och du " är redo att resa. Addera på campingen
9

Boka pull-genom campingplatsen, om möjligt, eftersom 2005 Hyperlite kan vara lite svårt att backa in i en position som gör att du kan lasta fordonen från lagring bay. Väl på plats, ställer upp vagnen med el, vatten och avlopp försäljningsställen.
10

Sänk hydrauliska stöttor för släpvagnen. Frigör lastbilen från vagnens dragkrok med veven strax före propan tankar.
11

Anslut vatten, el och avlopp uttag till campingens faciliteter plug-ins, i tillämpliga fall, öppna sedan propan tankar att tillåta gas att strömma in i Hyperlite kök spis.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117315.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.