Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Dra en släpvagn med en buss

Drar en släpvagn med en buss innebär att se till att bussen har en dragkrok, och att vagnen i fråga inte överskrider bussen bogsera rating. Bogsering lägger till ytterligare stress på ett fordon, så du bör också utföra underhåll och eventuella uppgraderingar till bussen för att försäkra den kan säkert bogsera under längre perioder. Saker du behöver
Tow Socket Hitch
set med spärr och förlängningar
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om din buss är utrustad med dragkrok . En dragkrok kommer att vara en metallstång med en fyrkantig mottagare inbyggd i den, fäst vid den bakre ramen av bussen. Om din buss inte är utrustad med dragkrok, kan du köpa en från en mängd olika eftermarknaden leverantörer. Installation av en dragkrok kräver att du håller skumt på plats mot den bakre ramen, och använda befintliga monteringshål för att bulta fast dragkrok till bussen.

Standard dragkrok används i ett stort fordon är en klass III skumt, som är rankad för 5000 pounds. Beräkna vikt för den lastade släpvagnen för att se om det kan dras av en klass III skumt. Du kan uppgradera till klass IV skumt för mycket tunga laster på upp till 7500 pounds.
2

Skjut ett fäste mottagare bollen i bussen dragkroken och fäst på plats med en låssprint.

Billiga 3

Dra trailern till bussen (eller tillbaka bussen till släpvagnen) och släpp släpets koppling till mottagaren bollen. Trailern kopplingen ser ut som en liten klocka och det sitter på toppen av bollen som är ansluten till din bussens dragkrok.
4

Run metall kedja genom de säkra fästen på vagnen till dragkroken och låsa kedjan med en hög kvalitet lås. Detta har två syften - att hålla släpet från att gå ut av kontroll om den skumt misslyckas, och för att förhindra eventuell stöld av trailern när fordonet lämnas utan tillsyn Addera
. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117308.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.