Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur vinterförbereder Äldre husbilar

Vinterförvaring är en process som omfattar enheter och maskiner, som husbilar, som sitter oanvända under kalla vintermånader. Husbil ägare bor i Mellanvästern, norr, nordost och nordväst, eller någon plats där vintern få minusgrader, måste vinterförbereder sina husbilar i förberedelserna för det kalla vädret. Detta är särskilt viktigt för ägare av äldre husbilar, som kan drabbas av betydande skada om de inte är ordentligt winterized varje år. Saker du behöver
Gas tank
Bränsle stabilisator
Giftfri rosa frostskyddsmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta din husbil till en mekaniker vid slutet av hösten, efter att du har tagit din sista resa i din RV. Har mekaniker utföra en fullständig chassi-smörjning tjänsten, inklusive tömning och påfyllning av kylarvätska i motorn, ett oljebyte och installation av ett nytt oljefilter.
2

Fyll bensintanken med lämplig gas för din husbil och tillsätt ett bränslestabiliseringsmedel till gasen. Fyll husbil tankar till kapacitet med stabiliserat bränsle för att förhindra att kondens bildas inuti gastankarna under de kalla vintermånaderna.
3

Köp fem liter giftfria rosa frostskyddsmedel på din lokala husbil eller Biltema. Lokalisera vinterförvaring ventilen på din husbil vattensystem, som ligger vid de varma och kalla ventiler vattenpump på sidopanelen i husbilen. Lossa vattenledningen till kylskåpet s ismaskin i din husbil om du har en installerad, så att frostskydd inte få in den del av din husbil.
4

Koppla husbil s vattenledningarna från vattentillförseln . Öppna de varma och kalla ventiler kranar så att överflödigt vatten kan rinna ut, undvika uppbyggd vattentryck som kan orsaka skador på rören. Anslut winterizing ventilen till häverten sitter fast på ovansidan av flaska giftfri rosa frysskyddsmedel. Slå på vinterförvaring ventilen så att frostskyddsvätska sugs in i husbil s vattenledningar. Slå på kranar i husbil s sänkor tills vattnet är rosa. Stäng av kranar. Stäng av vinterförvaring ventilen och koppla bort sifon från ventilhuvudet. Förvara oanvänt frostskyddsmedel för framtida bruk.
5

Kontrollera dina däck och blåsa dem till standard driftstryck för att förhindra onödigt slitage under vinterförvaringen. Placera ett ark av plast ner på marken där husbil däck kommer att vila under vintern för att skydda dem från direkt kontakt med marken. Koppla ur husbilen från strömkällan. Anslut den bara en gång i månaden under 24 timmar för att ladda batteriet utan att orsaka en gradvis förlust i dess effektivitet, vilket kan inträffa om husbil är inkopplad kontinuerligt för månader av icke-användning.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117307.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.