Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man fixar en Outside RV Shower

Husbilar och släpvagnar är särskilt användbara för att föra hemmets bekvämligheter på en resa. Att ha tillgång till en utomhus dusch är ovärderlig för dessa resor. Var det stranden eller obygd, utomhus duschar definitivt komma till hands. Tyvärr kan de bryter från tid till annan. Byte och reparation av rätt komponenter kan föra utedusch tillbaka till fungerande skick. Saker du behöver
Ny kit dusch fixtur (inklusive dusch knoppar och viktigaste slang) katalog Skruvmejslar
Tänger
Replacement vattenledningar (om det behövs) katalog tätningsmedel eller diktning
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta där vatten tillåts rinna.
2

Stäng av vattenpumpen och /eller viktigaste vattenkälla. Vanligtvis är vattenpumpen strömställare placerad nära kylskåpet. Vattenpumpen kan stängas av direkt också. Vattenpumpen kan vara placerad nära vattentanken, vilket är vanligtvis under en bänk eller soffa.
3

Ta bort de yttre skruvarna på duschen fästet. Du kan behöva ta bort kranen eller sprutslangen innan komponenten kan avlägsnas.
4

Kontrollera slangarna till fixturen. Om en slang visar skador som torr-röta eller hål, byt ut slangen. Det kommer att vara en korsning som leder från varmt och kallt vatten viktigaste vattenlinjen, det är där den nya eller ersättande slang bör gå
5

Anslut ledningarna till den nya eller ersättande dusch fixtur och fäst. fixtur till RV. Medan skruva raderna på plats, är det klokt att lägga fog-eller tätningsmedel för att förhindra yttre läckage. Läs fixturen anvisningar för rekommendationer.
6

återaktivera vattenpumpen och slå på vattenkranen. Testa utedusch med både varma och kalla inställningar. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117306.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.