Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Felsökning av en Onan 2800 Generator Förgasare

Den Onan 2800 är en bärbar gasdrivna generator som är perfekt för att tillhandahålla mobil, enkel att använda makten till en RV (fritidsfordon) eller annan typ av husbil --- förutsatt att det fungerar korrekt. Problem som kan uppstå i hjärtat av din Onan 2800 generator kan komma från förgasaren --- mekanismen med vilken motorn blandar luft och bränsle för att skapa förbränning --- och frågorna måste diagnostiseras. Problem kan vara allt från gammalt bränsle till skräp blockeringar. Oberoende av problemet, bör det vara möjligt att upptäcka orsaken. Instruktioner
1

Se till att du använder rätt bränsle, vilket rekommenderas av Onan Cummins. Generatorn körs på vanlig bensin som sin bränslepåfyllning källa och något annat än detta får inte bearbetas på rätt sätt genom förgasaren.
2

Töm bränsle och ersätta det med nytt bränsle om du är rädd att det har blivit inaktuella och igen mekanismen. Detta visas genom förgasaren blir klibbigt inuti passagerna. Bränsle ska också tömmas innan en period av inaktivitet för generatorn för att stoppa den från att gå unken och orsakar problem när du försöker använda enheten i framtiden. Felsökning skräp blockeringar inom
3

förgasaren genom att byta ut filtret. Detta kommer att säkerställa en väl fungerande förgasaren och åtgärda förekomsten av svart rök som kommer från enheten, som kan uppstå på grund av igensatta filter.
4

Värm den inkommande förgasaren luften genom att vrida generatorns utanför väder spak till "vinter" i syfte att utrota risken för isbildning i aggregatet på fuktiga dagar. Detta kan ofta vara ansvarig för förgasaren att köra mer ungefär än vanligt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117302.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.