Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man bygger en markis på en buss

Med sin robusta konstruktion och stora invändiga planritningar, kan pensionerade bussar göra attraktiva val för den som söker husbil alternativ. Oavsett om du konverterar riggen själv eller har köpt en buss som redan har ändrats, lägger en markis kan ge en utomhus utrymme att slappna av och utöka funktionerna i din anpassade fordon. Projektet är relativt enkel och kan genomföras med hjälp av grundläggande material som finns i de flesta hem förbättring och järnaffärer. Saker du behöver
50 fot nylonrep
2 stora brickor
Tre 8-fot långa stålstänger (1/4 tum i diameter) | 12-fot lång stav
10-fots tarp Sida 2 tältpinnar Sida 2 gummi tippas klämmor
4 1/2 tums PVC side utlopp med 3 hål
synål
Kraftig sytråd
Visa fler instruktioner

1

bort kragarna från tarp och skapa en kanal för tältpinnar. De kragarna att befinna sig på en kant av presenning. Vik tarp tillbaka på sig själv 1 till 2 inches och sy en rak fåll runt alla fyra sidor. Kanalen bör vara tillräckligt stor för att skjuta 1/4-tums diameter stavar igenom.
2

Thread de stålstänger genom fållen med den längsta röret genom den sida som kommer att vända bussen. Använd bungee ackord Fastsättningen på förtältet klämmor att montera dem på sidan av bussen ca 10 meter ifrån varandra, där markisen ska monteras. Dessa gummi klämmor kommer också att hålla polerna från skrapa lacken på sidan av bussen. Addera 3

Placera ett sidoutlopp på varje hörn av tarp och fäst dem genom att mata ändarna av varje pol genom hörnen så att de möts i mitten. Fäst stängerna på sidan av bussen med klämmorna.
4

Skär repet i två lika långa bitar och mata in det genom tredje hålet i vart och ett av PVC-uttag längst bort från husbil. Knyt en bricka till slutet av varje rep och knut i ändarna. Trä ändarna av polerna genom linan att stödja presenning.
5

Säkra tältpinnar. Om tältpinnar inte viktas, sedan lägga vikterna att fästa dem till marken. Om de kom med tält stakes, hamra dem i marken och se till att de är säkra.
6

Inspektera tarp. Se till tarp är relativt gliring så att den inte fladdrar i vinden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117301.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.