Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Desert Fox Toy Hauler 28K specifikation

Northwood är en tillverkare av campers, vändskivor, släpvagnar och dumprar. Dess Desert FoxToy Hauler serien ger bärbara hem för alla typer av resenärer. The Desert Fox 28K är den största medlemmen i Desert Fox linjen och har en mängd användbara funktioner. Kapacitet

Desert Fox 28K dumpern har en svart vatten kapacitet på 50 liter och en grå vatten kapacitet på 47 liter, och det rymmer högst 96 liter färskvatten. Fordonet innehåller upp till 14 liter flytande propangas. Denna modell har en 30 miljoner BTU, självantändning ugnen och har möjlighet att installera en 13.500 BTU eller 15.000 BTU luftkonditioneringen. Beredaren är en sex-gallon gas eller el, direkt-gnisttändning enhet.
Vikter och Construction

Desert Fox 28K leksak dumprar har en grov rating fordonets vikt av 12.000 pounds. Brutto torrvikt för denna modell är 8,180 pounds och Nettoanskaffningsvärde kapaciteten är 3,820 pounds Detta fordon har en torr axeltryck på 6800 pounds och en torr skumt vikt på 1,380 pounds. Chassit av 28K har en dubbel framaxel, en stötdämpare för varje hjul och en trippel-steg posten. Denna dumpern har en hardwall-Filon konstruktion.
Funktioner

Badrummet i Desert Fox 28K har en porslin toalett, badkar takfönster, ett badkar och en dusch. Interiör funktioner inkluderar fasta fronter trä låda och skåpdörrar, en kolmonoxid detektor och nyanser natt. Interiören har också fyra överskåp, en hopfällbar dinette och en bäddsoffa. I köket har en kyl, en rad lock, ett takfönster med skugga och en utdragbar spruta. Elsystemet har en 12 V-uttaget och är satellit klar. Denna modell rymmer Onan flytande propan eller gasgeneratorer
Dimensioner

Desert Fox 28K Toy Hauler har en exteriör som är 8 fot, 6 inches bred,. 32 meter i längd, och 11 fot, 7 inches i höjd. Fordonet har en nedfällbar lastgolv som mäter 90 kvadrat inches. Sovrummet har en queen size-säng som är 58 inches bred och 80 inches lång. Denna modell har också ett utrymme som mäter 54 av 90 inches för en valfri enkel eller dubbel våningssäng.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117299.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.