Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man tar bort Grå streck Av en vit Trailer

De vita sidorna av ditt fritidsfordon eller släpvagn locka en hel del uppmärksamhet från beundrande förbipasserande, gör ett bra första intryck på familjen och vänner. Men gråa och bruna ränder är vanliga problem på släp sidospår, följd av smuts, SAP, spillning och skräp droppar från ditt tak under skyfall och städning. Dessa stråk fördärva utseendet på trailern, och bara regelbunden rengöring kan verkligen hålla streck under kontroll - och utanför sidorna av ditt hem på vägen. Saker du behöver
mjuk borst skurar RV pensel
eller släpvagn renare
Slang
WD-40
Rags
RV eller släpvagn vax
Wax applikator

Visa fler instruktioner
1

Tvätta taket först med en mjuk borste skurborste och yta-specifika rengöringsmedel. Använd bil eller RV tvätt, eller använd ett rengöringsmedel som utformats speciellt för att behandla typ av yta.
2

Skölj taket noggrant för att avlägsna allt överflödigt rengöringsmedel och skräp. Börja med taket, eftersom handlingen att tvätta kan ge ränder, som ni tvätta smuts och skräp ner sidorna av din släpvagn.
3

Rengör de vita sidorna av din släpvagn med bil eller RV renare och varmt vatten. Använd en mjuk borste scrub för att avlägsna fastnat på fläckar och strimmor. Skölj noggrant med en slang när du är klar.
4

Mätta fast-på strimman fläckar med WD-40 lösningsmedel. Blöt en trasa i materialet och gnid den på fläckarna tills de försvinner. Tvätta och skölj med vanligt rengöringsmedel när du är klar.
5

Wax sidorna av trailern efter alla rengöringsmedel avlägsnas. Använd en god kvalitet RV eller släpvagn vax, appliceras med en putsduk eller applikator. Vaxet kommer att skapa en smart, glänsande yta som kommer att bli svårt för ränder och smuts för att klamra sig fast.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117297.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.