Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Re-Stripe en husbil

Husbilar som nyligen har målats kan ofta ha oattraktivt utseende av en tom duk utan den allestädes närvarande dekorativa ränder som pryder sidorna av fordonen. Dessa ränder är relativt lätt att applicera tillbaka till din husbil om du är patient på att göra det eftersom det i många fall är de enkla klistermärken som gäller genom att ta bort en uppbackning från klistret på etiketten och se till att du tar bort alla luftbubblor ur rand. Saker du behöver
Husbil striping kit
gummiskrapa
Sprayflaska med vatten
Needle
Visa fler instruktioner
1

blöta Grundligt sidan av husbilen där randen kommer att installeras. Detta gör det möjligt för rand att glida över ytan tills du trycker ut vattnet ur mellan klistermärke och husbilen.
2

Avlägsna självhäftande baksida från randen klistermärke och ha en assistent håller ena änden medan du håller den andra. Rada upp dekalen till sin slutliga position, och sedan applicera etiketten på din sida till husbilen. Har din assistent håll etikett intill husbilen sida, men det bör inte pressas på plats.
3

Tryck på vattnet ut från under dekalen början vid sidan av klistermärke som du har använt genom att trycka på etiketten med skrapan. Titta noga för bildandet av luftbubblor i dekalen yta, och så mycket som möjligt, försök att arbeta dem mot sidan av klistermärken med skrapan. Du kommer inte att kunna dra av klistermärke utan att skada den.
4

perforera eventuella luftbubblor som du inte kan trycka ut klistermärket genom att peta dem med en nål, och sedan arbeta ut luften genom hålet, plattas den upphöjda luftbubbla med skrapan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117296.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.