Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Typer av metaller för Trailers

Trailers har många syften. De bär våra motorcyklar, bilar, hästar och även våra grillplatser. Trailers är händig runt gården och för att bära möbler eller andra stora föremål. Arbete trailers ta en hel del övergrepp på vägen och vid lastning och lossning. Det är viktigt att ha ett starkt material för släpet, men mindre vikt och utseende är också faktorer. Den mindre vagnen väger, desto mindre du spenderar på bränsle över livet i släpet. Aluminum Släpvagnar Till Salu

Aluminium är en mycket lätt metall. Det är också attraktiva, även när oavslutade. Det är inte lika stark som stål i ren form, dock. Aluminium är dyrare än stål, men den motstår rost och korrosion bättre. Aluminium som är pulverlackerat eller varmdoppad, galvaniserad och målad är mest motståndskraftiga mot rost och korrosion. Eftersom aluminium är mjukare än stål, tål det inte missbruk också. Det är mycket lättare att böja, buckla eller till och med punktering aluminium än vissa andra metaller som används för att bygga släpvagnar. Aluminium är svårare att svetsa än stål, och re-svetsad aluminium är aldrig lika stark som den ursprungliga svetsen.
Aluminiumlegering Släpvagnar Till Salu

Många aluminium trailers är gjorda av aluminium legering. En vanlig legering har 95% aluminium, men är också kombineras med koppar, titan, krom och zink. Men det finns bokstavligen hundratals olika aluminiumlegeringar som är lämpliga för olika ändamål. Legeringar är starkare, lättare och mer rosttrögt än stål. Den typ av aluminiumlegering som används för släpvagnar beror på priset och tillgången på de material som används för att göra legeringen.
Steel Släpvagnar Till Salu p Det finns nu olika sätt att göra stål trailers mer motståndskraftiga mot rost, tack till fordonsindustrin. Galvaniserat stål motstår rost och korrosion mycket bättre än obehandlat stål. Måla stål med en rost-bevis färg också hjälper. Stål är fortfarande tyngre än aluminium och kostar mer i bränsle att bogsera. Dock är stål i allmänhet starkare än andra metaller som används för att bygga släpvagnar. Galvaniserat stål är belagd med ett tunt lager av zink. Galvaniserat stål släp brukar pågå längre än aluminium trailers, och eftersom stål är lättare att svetsa än aluminium, reparationer stål trailers är lättare och starkare.
Aluminum Släpvagnar med stålramar

Många trailer beslutsfattare försöker få det bästa av två världar genom att bygga en aluminium trailer som är lätta med en stark stålram. Rost och korrosion visar inte på ramen som det gör på kroppen av släpfordonet. Vissa ramar är tillverkade av stål och vissa trailer ramar är tillverkade av stålrör. Om aluminium är pulverlackerad eller galvaniserad, släpets rostar långsammare än om aluminium är obehandlade.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117295.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.