Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Koppla septitank i en Trailer

Alla camping släpvagnar, med undantag för pop-up trailers, använd en septisk behållare som kallas "den svarta tanken" att hålla avfallet från toaletten. När tanken är full måste den tömmas på en soptipp station - finns på campingen eller någonstans inom campingområdet. Däremot kan ibland fast avfall i den svarta tanken täppa slangen, vilket gör att du tror att tanken är tom när det inte är. Saker du behöver
Bucket
Vattenslang
Toalett wand
Tank rinser
Visa fler instruktioner
1

Öppna den svarta tanken ventilen och låt det rinna så grundligt som möjligt. Låt ventilen stå öppen när du arbetar för att befria täppa.
2

Dumpa flera hinkar med vatten i den svarta tanken genom toaletten. Ibland kraften av en stor mängd vatten kommer att mjuka upp täppa.
3

Köp en trollstav toalett rinser, som kan köpas på någon butik som bär camping leveranser. Fäst staven för att i slutet av en vanlig vattenslang - inte dricksvattnet slangen. Sätt i staven genom toaletten inifrån släpfordonet och ner in i det svarta tanken. Har någon tur på vattnet full gång. Flytta rinser i alla riktningar för att försöka lossa täppa.
4

Häll en hink full med isbitar genom toaletten och ner i den svarta tanken. Tillsätt lite vatten. Haka upp släpet och köra runt på ett tag. Isbitarna fungerar som en agitator, frigöra någon fastnat skräp.
5

Använd en tank rinser om din släpvagn är utrustad med ett. Kraften i vattnet kan frigöra träsko.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117294.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.