Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Tak kan du parkera din Travel Trailer Under

Medan vissa människor hyr lagringsutrymme för sin resa släpvagn, andra väljer att förvara bilen hemma. I båda platserna, att släpvagnen ofta väderexponerats, vilket kan orsaka skador på släpvagnen över tiden. Därför är det viktigt att shelter din resa släpvagn under någon typ av tak för att skydda den och förlänga dess livslängd. Canopy

Vissa företag säljer skärmtak som erbjuder skydd för din resa trailer. Satserna ger dig metall stolpar och en plast eller duk tak som antingen rundade eller topp för att bidra till att kasta regn och snö, det håller vikten av kraftig nederbörd från taket på din resa släpvagn. Den största nackdelen med denna typ av täcka, dock, är att de fyra sidorna är öppna, vilket lämnar delar av din resa trailer oskyddade från elementen. Vid tidpunkten för offentliggörandet, trailer kapell mellan $ 350 och $ 400.
Bärbar Garage

Som ett kapell, är den bärbara garage gjorda av plast eller duk sträckte sig över en skelett av metall stolpar. Toppen är typiskt kulminerat, men kan också hittas i rundade sorter. Men en bärbar garage omges på tre av de fyra sidorna för att ytterligare skydda din resa trailer från elementen. En bärbar garage ger bättre övergripande skydd för din släpvagn till ett billigare pris än att hyra en lagringsanläggning som håller trailers inuti. Om du väljer det här alternativet, räkna med att betala mellan $ 165 och $ 500.
Garage

Vissa hem erbjuder garage stort nog att rymma en resa släpvagn. Men i vissa fall kan du behöva offra lagra din bil i garaget till förmån för lagring av vagnen. Om du inte har plats i ditt garage, men vill spara din släpvagn i en, vissa RV lagringsutrymmen erbjuder inne förvaring av din släpvagn. Denna typ av lagring kommer ofta med en större kostnad än att lagra din släpvagn i en typisk utomhus lagringsanläggning. Priserna för inomhus lagringsanläggningar varierar kraftigt efter plats. Priserna kan vara mellan $ 135 och $ 350 per månad
Betydelsen av skydd

Medan många resor släpvagnar utsätts för väder och vind -. Regn, slask och snö - medan du är ute på en campingtur, kan långvarig exponering skada integriteten för din släpvagn. För många trailers, är taket gjort av gummi som inte kan hålla en hel del vikt. Om du bor i ett område där snö är vanligt på vintern, hålla snö från att bygga ovanpå din släpvagn är viktigt att förhindra skador på taket. Som snön smälter, kan temperaturen sjunka fortfarande tillräckligt i natten för att skapa is, vilket också kan skada din släpvagn tak. Däcken på en trailer kan skadas när de utsätts för solens UV-strålar under långa perioder. Bildäck kostar runt $ 25 till $ 30 för varje sida. Bildäck är nödvändigt om du inte kan helt bifoga din släpvagn under lagring.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117286.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.