Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar en RV Baffel Kylskåp Vent

husvagnskylskåp inte använder kompressorer som vanliga inhemska enheter. I själva verket har de inga rörliga delar. De använder värme som genereras av el eller propangas för att kemiskt förändra ett kylmedel inneslutet i en krets från en vätska till en gas, gasen inträder därefter ledningar inuti den kalla utrymmet av kylskåpet och lockar värmen i utrymmet, att göra atmosfären kallare. Locka värmen vänder kylmediet tillbaka till vätska, drar gravitationen vätskan tillbaka ner i värmekällan, och processen upprepar sig själv. Allt som hindrar utmattande värme från skorstenen kan negativt påverka kylskåpets prestanda, och installera en baffel kan förhindra att detta inträffar. Saker du behöver
Permanent märkpenna
Stud Finder Review Electric drill
Pilot borr
Fasteners
Skruvmejsel
Silikon (eller liknande) tätningsmedel och tätningspistol

Visa fler instruktioner
1

Släck propanflamma och stänga av gastillförseln till kylskåpet. Detta görs vanligtvis genom en extern dörr på väggen av RV som är bakom kylskåpet, din RV: s handbok bör ge specifika instruktioner. Också dra ur kylskåpet från elnätet.
2

Bekanta dig med rutten av rökkanalen. Det är ett rör som har en öppen ände omedelbart ovanför gasolbrännare på baksidan av kylskåpet, och det går uppåt - eller primärt uppåt - tills den bortre änden ut genom den yttre väggen eller taket av RV. Det bör finnas en grill över en vägg exit vent, och en grill eller kåpa församling över ett tak exit vent.
3

Inspektera placeringen av avluftning. Om det är nära till en värmekälla - vanligen avgaserna grillar av ett hustak luftkonditioneringen - denna värmekälla kommer att ha en iögonfallande negativ effekt på prestanda hos kylskåpet. Kraften från luftutsugningsutrustning från en stor luftkonditioneringen kan helt förhindra den naturliga flykt av uppvärmd luft från kylskåpet vent, effektivt kvävande systemet och förhindra någon kylning från att äga rum. Under sådana omständigheter bör ett baffel monteras för att skydda ventilen kylskåpet rökkanalen från den sekundära värmekällan.
4

Använd ett skvalpskott som helt kommer svepning sidan av kylskåpet rökkanalen vent närmast den sekundära värme källa. Materialet måste vara tillräckligt styv så att den förblir på plats utan att böja när RV drivs. Dess utformning får inte skapa en plats för vatten till poolen, och det måste ha en perforerad underläpp att möjliggöra fastsättning på taket.
5

Använd en permanent märkpenna för att markera genom hålen i baffeln bas, och sedan passera en regeldetektor över de föreslagna platserna för att garantera att inga ledningar eller rör finns omedelbart under de föreslagna platserna. Om regeldetektor inte varna för sådana risker, borra hål i taket vid varje markering med lite pilotborr i en borrmaskin.
6

Placera baffeln så att hålen i läpp linje över rikthålen. Fäst baffeln till taket med kortast fästen möjliga, det är absolut nödvändigt när man arbetar på husvagnar att minimera risken för punktering dolda ledningar eller rör det okända spänna av regeldetektor. Half-tums storlek 10 skruvar är normalt ideal
7

tätning runt kanten av baffeln när den sitter ordentligt på plats,. Använda ett silikon såvida RV tillverkaren meddelar annat på grund av takmaterial användas. Extrudera tätningsmedlet hela vägen runt varje sida och båda ändarna av baffeln läppen, så att ingen fukt kan tränga in i taket genom de nya hålen.
8

Återupprätta gas-och elförsörjningen till kylskåpet. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117284.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.