Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Gör det själv-Music Video

När du har ditt eget garage band, tjejgruppen eller pojkband och du vill göra din egen musikvideo, är allt du behöver några ganska standardutrustning. En hemmagjord musikvideo behöver inte vara den mest polerade och professionella ett. I själva verket är en liten bit av en rå look perfekt för att indie känsla. Att veta hur man fyller i en gör-det-själv musikvideo ger dig möjlighet att distribuera, dela och imponera med dina talanger och kreativitet. Saker du behöver Review, Digital kamera eller videokamera
Portable stativ
Videoredigering programvara Computer
Visa fler instruktioner
1

Sätt upp din digitala kamera eller videokamera på ett stativ. Detta gör det lättare för dig att helt enkelt skjuta video när de utför framför kameran.
2

framföra låten minst två gånger framför kameran. Detta är perfekt eftersom det tillåter dig att justera den under redigeringen. Framföra låten framför rullande kamera i flera miljöer samt om du vill lägga till lite kreativitet till det.
3

Instruera en vän att ta kontroll över kameran för att lägga till olika perspektiv till fotograferingen
4

Ladda upp video till din dator via SD-kort eller USB-kabel -. vilket som är lättillgänglig för dig
5

Öppna video i din. videoredigeringsprogram. Om du inte har en specialitet mjukvara installerad som du köpt, använder den nativa program som kom installerad på datorn. Till exempel kommer Windows Movie Maker på de flesta Windows-datorer.
6

Experimentera med olika filter på din film redigeringsprogram för att lägga allt vad effekter du din hemmagjorda musikvideo. Du kan mjuka upp filter för en smidigare video eller du kan lägga till brus i den för en ännu mer "indie" effekt. Du kan också justera färgen och mättnad om du vill göra DIY musikvideo ser äldre ut.
7

Alter ljudet lagret av din video med det program du använder för att förbättra kvaliteten. Du kan lägga till echo där det behövs eller lämna det som det är för en rå studio känsla. Möjligheterna är till synes oändliga när du är ansvarig för att göra din egen musikvideo hemma.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117282.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.