Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man lever i en husbil permanent

En husbil är en portabel livsrum som inte är allmänt görs för att levas i permanent. Men om du älskar den öppna vägen och har ingen stark anledning att vara bunden till ett visst område, som då bodde i en husbil permanent kan vara det bästa alternativet för dig. Detta är dock inte ett beslut som bör rusade, och du måste ta dig tid att på lämpligt sätt förbereda sig för denna satsning innan du bosätta sig permanent i din husbil. Instruktioner
1

Få en större vattentank. Vattentanken på husbilar kan vara små, särskilt i äldre modeller. Trettio gallon tankar finns nu, som kan pågå i flera dagar.
2

Uppgradera din leverans gasdrift. Husbilar är vanligtvis drivs med bensin. Permanenta bränsletankar är mer praktiskt än utbytbara dem eftersom du kan fylla dem på bensinstationer. En uppgraderad regulatorn kommer att göra det lättare att kontrollera gasen används för att driva din husbil.
3

Byt till elnätet som strömkälla, snarare än fordonets el. Elnätet erbjuder en mer permanent lösning eftersom det har mer makt, såsom att driva ett värme-och kylsystem som väderomslag.
4

Ge dig alternativ när det kommer till matlagning. En rad, bärbar elektrisk ugn, mikrovågsugn eller ens en bärbar träkol eller gasolgrill kan alla användas för olika typer av matlagning i ditt nya hem.
5

Skapa en arbetsyta för dig själv i husbilen. Du kanske kan leva i din husbil permanent eftersom du är egenföretagare eller arbeta på distans. Om så är fallet, då du behöver en arbetsstation för en dator, skrivare och annan hårdvara. Arbetsstationen bör också innehålla ett arkivskåp och andra förvaringsutrymme för leveranser.
6

Lägg extra lagringsutrymme till din husbil var du kan. Att flytta från ett hus eller ens en lägenhet sannolikt kommer att bli en nedgradering av utrymme. Mer lagringsutrymme innebär att du kan behålla mer av dina tillhörigheter. Vissa platser att lägga till lagring inkluderar lådor ovanför och under kylskåpet, fack under sängen och hyllor på alla kala väggar.
7

Hitta en RV park som ger varaktigt bosatta. När din husbil är klar, kan du flytta den till en RV park och börja njuta av billig levande. Om du tröttnar på en park, kan du alltid bara flytta till en annan, även i en annan del av landet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117279.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.