Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att installera solpaneler på ett Travel Trailer

Installera solpaneler på en resa släpvagn är ett bra första steg mot energieffektivitet, även på vägen. Medan stora fritidsfordon kan vara mer populär än någonsin, många människor väljer ändå att dra en resa släpvagn bakom sina fordon för att åtnjuta samma bekvämligheter. Båda kan ha solpaneler installeras, och processen att installera solpaneler på en resa släpvagn är nästan samma som att installera dem på en RV. Saker du behöver
Solpaneler
takfästena
Regulator
Display skärm
Visa fler instruktioner
1

Köp en sol pack panel installation utformad för husvagnar eller släpvagnar resor. Även om det kan vara frestande att försöka jury-rig något tillsammans, kommer de solpaneler och batteri system vara annorlunda för ett hus än ett fordon eller släpvagn.
2

Koppla något batteri, generator, eller annan strömkälla. Det är viktigt att se till att det inte finns något batteri eller kör. Du vill inte få en chock när du installerar solpaneler och säkerhet kommer alltid först.
3

Täck solpaneler med kartong för att se till att de inte ska samla elektricitet som du installerar dem.
4

Hitta de bästa placeringen på toppen av din resa släpvagn. Leta efter en set-up där solpaneler ska monteras nära en naturlig öppning för kabeldragning. Ledningarna från solfångarna måste göra det i trailern för regulator och display. Många människor dra nytta av kylskåp eller andra ventiler att naturligt köra trådarna in i släpet.
5

Ställ upp takfästena, och se till att täta runt skruvarna som skall fästas genom taket. Följ instruktionerna för att ansluta panelerna själva till fästena.
6

Välj en plats inne i trailern för regulator och bildskärm. Du kan behöva klippa en öppning för att låta trådarna i. Många människor väljer att använda området ovanför den inbyggda kylskåp, som i de flesta resor släpvagnar detta område är oanvänd, men lätt att upptäcka.
7 < p> Ställ in regulatorn och batteriet enligt individuella instruktioner. Dessa kommer att variera från en sol-sats till en annan, så var noga med att följa alla instruktioner noga.
8

bort kartongen från solfångarna och slå på regulatorn. Kontrollera att de solpaneler samlar energi och hålla batteriet laddat.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117276.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.