Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur fixar Sprickor i Hard Shell Pop Up Campers

hårt skal pop-up campare är tillverkade av glasfiber harts. Detta gör att husbilen att ha låg vikt kombinerat med god strukturell styvhet. De har dock spricka. Lyckligtvis, glasfiber reparationssatser finns lätt tillgängliga i alla bildelar butik, de binder till glasfiber av ditt hårda skal sommarlägret och ger en väderbeständig och hållbar reparation. Reparationen kan utföras utan att utvidga husbil topp. Saker du behöver
36-grit sandpapper
Glasfiber reparationssats
Paint stick
Skrot papp
120-grit sandpapper
400-grit sandpapper
Touch- upp sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

rengöra området av sprickan med 36-slippapper, göra vissa att grundligt skölpar området sprickan med papperet. Detta gör det möjligt för glasfiber reparation för att bita i glasfiber husbil topp, stärka reparationen. I synnerhet Blanda scratch området ovanpå sprickan.
2

glasfiber spackel med en liten mängd av sin katalysator på en bit kartong. Den perfekta blandningen är 10 procent katalysator till 90 procent spackel. Blanda katalysatorn och reparation föreningen med användning av en färg pinne.
3

Applicera blandningen till sprickan på husbil skal med färgen pinne. Du måste trycka på glasfiber fibrerna ner så att de låg mot husbil skalet och lägg in de urgröpningar kvar av den 36-slippapper. Låt glasfiber reparationen härda i ca 15 minuter innan slipning.
4

Slipa ytan av glasfiber reparation genom att först använda 36-grit sandpapper för att avlägsna ojämna kanter. Följ den här med 120-grit sandpapper till fjäder ut kanterna på reparation och att ta bort repor kvar av den 36-slippapper. Slutligen, använd 400-slippapper för att jämna ut ytan på reparation i förberedelse för färg.
5

Måla reparationen med hjälp av touch-up sprayfärg som bäst matchar färgen på din husbil, och låt det torka ordentligt innan du använder husbilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117273.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.