Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Konvertera ett Travel Trailer till ett hem

Konvertera en resa släpvagn i ditt hem är en bra idé om du vill spara pengar eller göra en levande när du reser heltid. Eftersom resor släpvagnar är mindre än en vanlig hem de är billigare att värma och kyla och de erbjuder många möjligheter att leva sparsamt. Ändå liten och sparsam kan leda till mycket mer än rabatter om du vet hur man gör det mesta av ditt hem på hjul. Saker du behöver
Travel Trailer kilar
Wheel
Extra RV sladdar
Visa fler instruktioner
1

Hitta ett ställe att parkera din resa släpvagn som passar dina behov och smak. Oavsett om du äger marken, hyra, bo på en RV park eller gå på vägen, måste du se till att den plats du väljer är laglig och har alla verktyg anslutningar - makt, färskt vatten och avlopp - du kommer att behöva. Du kommer att behöva tänka på tvättmöjligheter samt om din släpvagn inte har någon. Vissa RV parker har extrafunktioner såsom pooler och rum gemenskap, och de flesta kommer att omfatta el, vatten och avlopp kostnader i hyran.
2

Kontrollera släpet är jämnt och säkra den med stoppklossar eller någon annan stoppa enheten.
3

Hook upp färsk, grå och svarta vattenslangar till lämpliga verktyg källor, oavsett om RV park utilities eller hook-ups anslutna till staden eller länet rör på din mark. Det är en bra idé att hålla din tank stängd tills tanken är full, eftersom detta kommer att förhindra fast material byggs upp i tanken.
4

Anslut viktigaste elektriska sladden från din resa trailer till city makt, eller utanför makten. Du kan också använda solpaneler på taket av din släpvagn. Resor trailers använder mycket mindre el än en vanlig hem och installera solpaneler är ett bra sätt att bli självförsörjande och spara ännu mer.
5

Förbered för både varmt och kallt väder. Vinterförbereder din trailer på hösten och använda vagnens fönster och viktigaste markis på sommaren. Du kan få bättre väderskydd och spara mer genom att bygga en markis över din trailer om du är på din egen mark.
6

Håll det enkelt. Vrid platsbrist i ekonomiska möjligheter genom att hålla bara vad man kan lagra på din trailer.
7

kontakt med andra människor som bor i sina husvagnar på heltid för tips om hur man trivs och gör ditt hem i en resa släpvagn. Att dela ett litet utrymme med din familj kan vara en utmaning, men det är något som många har framgångsrikt uppfyllt. Sätta din familj bilder på väggen, liksom andra personliga detaljer, är ett bra sätt att börja. Om du planerar att resa det finns också många sätt att arbeta och försörja sig på vägen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117270.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.