Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

De typer av batterier för Travel Trailers

En resa släpvagn är beroende av batteri för el, inklusive belysning och vattenpumpen, när släpvagnen inte är ansluten till en extern elektrisk källa. Dessa batterier liknar den under huven på din bil, men de är mycket olika. Det finns faktiskt flera olika typer av batterier resor trailer. Lead Acid Översvämmad

Lead Acid Översvämmade batterier är bland de mest använda typerna av batterier resor trailer. Dessa batterier är djupcyklingsbatterier. De flesta resor släpvagnar använder en konfiguration av denna typ av batteri till lika 12 volt utgång. Insidan av batteri innehåller tjocka blyskärm plattor som är nedsänkta i syra. Dessa batterier är den mest använda eftersom de är billiga, hållbara och kraftfull. Dock kan dessa batterier avger farliga gaser eller syran kan spilla skapa farliga förhållanden.
Gel Cell

gel batterier är mycket lik den blybatterier översvämmade batterier vanligen används, omger gelen cellsbatteri blyplattorna i batteriet med en gel snarare än en flytande syra. På grund av tjockleken hos gelén är det färre gasformiga emmissions frigörs från batteriet. Dessa batterier kräver liten, om någon, underhåll och skapa en större kapacitet än de traditionella batterier. Men dessa batterier kostar vanligtvis mer än den genomsnittliga batteri och kräver mer tid att ladda. Om inte laddat ordentligt, kan batteriet skadas.
Absorberas Gas Mat

absorberade gasen matta batteri, eller AGM, erbjuda ett annat alternativ mot den läckande av ledningen översvämmade syra och känsligheten hos batterierna gel cell. I stället för att omgivande blyplattorna med syra eller till och med en gel, sysselsätter denna typ av batteri användningen av en matta tillverkad av fibrer som är indränkt i syran. Detta minskar risken för spill om batteriet skadades. Den avger också mindre gas än bly-syra översvämmade batterier. Dessa batterier laddar också snabbare och kan installeras på sina sidor, eftersom vätskan inte kommer att flytta. Men dessa batterier är dyrast att köpa.
Välja En

Bara för att de flesta resor släpvagnar komma med en översvämmad blybatteri betyder inte att du måste använda det batteri. Det är viktigare att utvärdera dina behov och hitta den rätta. Till exempel, om du tänker göra mer camping i områden utan el hook-ups, är AGM batteri som ger längre livslängd föredra framför den vanliga blybatterier översvämmade batteriet. Men om du inte kräver en längre laddning och kommer ofta använda hook-ups på en campingplats, kommer batteriet som medföljer din släpvagn uppfyller sannolikt dina behov.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117267.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.