Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Fördelar och nackdelar med en full storlek kylskåp i ett Travel Trailer

Resor trailers finns i en mängd olika storlekar och stilar för att passa alla. Medan de flesta resor släpvagnar har ett fullt utrustat kök, med kylskåp och spis, kan storleken på dessa poster varierar. Vissa vagnar innehålla små kylskåp, medan andra är utrustade med stor kyl. Att ha ett normalstort kylskåp i din resa trailer har sin egen uppsättning av fördelar och nackdelar. Vikt

Vikten av en full-size kylskåp är betydligt mer än en miniatyr en, speciellt när det är fullastad. Vid körning med släpvagn, är vikten en faktor som påverkar dragfordonet du använder. En full storlek kylskåp höjer den totala sammanlagda vikten av din släpvagn och kräver att du köper en tyngre plikt fordon som att dra vagnen. I vissa fall kan du packa färre objekt eftersom den totala vikten på släpvagnen är redan nära bilens dragkapacitet.
Space

Många resor släpvagnar är redan ont om utrymme, särskilt om det inte finns någon slide-out i trailern. En full storlek kylskåp tar upp mer plats än en som är mindre. Om kylskåpet tar upp mindre plats, erbjuder trailern mer utrymme för att leva, röra om och lagring. Vissa människor behöver denna extra utrymme. För andra är det extra utrymmet inte behövs och fördelarna med en full storlek kylskåp uppväger negativa.
Matförvaring

En av de största fördelarna av att ha en full storlek kylskåp i din resa trailer är den ökade mat lagringsutrymme. Detta är särskilt användbart om du reser till en plats som ligger längre bort från livsmedelsbutiker eller andra livsmedelsaffärer. I andra fall kanske du reser till ett område där maten kostar mer. Om du kan fylla ditt kylskåp hemma och bära tillräckligt med mat för hela resan, kan du eliminera behovet av att gå matinköp när du är på semester. Addera Energieffektiv

Även om du kanske tror att en mindre kylskåp är mer energieffektiva och kommer inte att använda upp så mycket av dina resurser som en full storlek kylskåp, är detta inte längre sant. Full-size trailer kylskåp är kapabel att hålla din mat sval utan att använda en massa energi. Faktum är att många av de nyare kylskåp använder ännu mindre energi för att kyla än små kylskåp belägna i äldre släpvagnar. Med framsteg inom teknik, företagen kan göra produkter som är mer effektiva, men ändå erbjuda ytterligare fördelar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117263.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.