Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Vad är skillnaden mellan en släpvagn och en husbil?

Fritidsfordon eller husvagnar befolka landets motorvägar i större antal när våren och sommaren kör säsonger kommer igång. Dessa fordon ger bekvämligheter i hemmet medan familjen reser till sin destination. Icke-RV ägare kan hänvisa till dessa fordon som släpvagnar eller husbilar och kan använda begreppen synonymt. Det finns dock skillnader mellan fordonen. Trailer

Trailers är fordon för människor att leva i. En motor-drivna fordon, såsom en lastbil, det behövs för att bogsera släpet. Släp kan också hänvisas till såsom resor släpvagnar. De flesta vagnar är anslutna till en ram-placerat drag. En andra variant av resor släpvagn är det femte hjulet typ. Denna trailer har en främre del formad som en svanhals. En monteringsanordning stiftet är på undersidan av den svanhals. En kraftig skumt ligger i sängen av en pickup eller ett lastbilsflak. Är användningen av
Trailer Kännetecken

En fördel med en resa släpvagn dragfordon för ärenden vid destinationen. Haka dragfordonet från trailern och en person kan köra runt stan utan att göra särskilda överväganden för parkering. Resor trailers kostar mindre än husbilar och håller sitt värde längre eftersom det finns mindre avskrivningar. Till exempel, har jätte RV 2012 modellen år resor släpvagnar detaljhandel från $ 13.020. Begagnade resor släp prisklass från $ 10.000.

Nackdelen med vagnen är det extra längd dragfordonet och släpet. Icke-förare kan inte vara i trailern medan det är rörelse. Specifikt måste bogsera fordonet har en fabrik släp paket att bogsera släp med den mest effektiva. Detta bidrar till bekostnad av RV /dragfordonet paket.
Motor Home

En husbil är en bil som har levande boende som en släpvagn. Men husbilar drivs av sina egna motorer. Motorerna kan vara antingen bensin eller diesel. Val varierar mellan tillverkarna. Husbilar varierar från klass A-modeller som liknar bussar, till klass C-enheter, som har byggts på tunga van chassi. När det gäller klass C-modeller, bygger husbilen tillverkaren livsrum, och en fordonstillverkare som Ford eller Chevrolet bygger van hytt och chassi.
Husbil Kännetecken

husbil har livsrum som finns i en enhet. Därför, medan föraren kör, kan icke-förare njuta av bekvämligheterna i husbil medan vägen. Husbilen ger möjlighet att bogsera en liten bil för ärenden vid destinationen. Nackdelen med en husbil - beroende på din åsikt - är att det kostar mer än en resa släpvagn. Husbilar sjunka snabbare än resor släpvagnar, eftersom en hel del av värde är bundet i motorn. Jätte RV har ny klass A enheter detaljhandel över $ 200.000 och används Klass A enheter detaljhandel från $ 51.000. Med undantag för klass, de flesta husbilar har mindre bostadsyta än en resa släpvagn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117262.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.