Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar en AC Inverter i min trailer

De flesta resor släpvagnar är innesluten i sig själv och låter dig njuta av naturen med alla bekvämligheter i ett hem, delvis tack vare ett ett elektriskt system som är utformat för att fungera på batteri. Alla resor släpvagnar fungerar på 12-volts el, eller likström, som omvandlas från 110-volts stad makt, eller nätström, och komma med vad som kallas en spänningsomvandlare. Omriktaren, å andra sidan, omvandlar likström till växelström. Om du vill vara helt fristående och inte behöva koppla in en elektrisk hookup eller köra en generator för att ha växelström i din släpvagn och köra dessa apparater som kräver växelström, som mikrovågsugnar eller datorer, kommer en inverter komma till hands . Här är några enkla steg för att installera en inverter i din resa trailer. Saker du behöver
- AC sladdar (svart, vit och grön inuti ett vitt hölje) katalog - batterikablar (svart och röd)
Visa fler instruktioner
1 < p> Kontrollera din släpvagn tillverkarens manual för att se om din släpvagn körs på 30 eller 50 ampere, och välj lämplig omformare.
2

Koppla din trailer från utanför makten och stänga breaker rutan.

3

Lokalisera en mindre AC breaker rutan bredvid din släpvagn ursprungliga breaker rutan. Detta mindre låda bör ha minst en brytare.
4

Koppla både din släpvagn generator /externa sladdar och kablar omvandlare från den ursprungliga breaker rutan och ansluta dem till mindre AC breaker rutan. De omvandlare AC sladdarna går till en plugg, varifrån trådarna löper till den ursprungliga breaker rutan. Dessa är de kablar som du behöver för att koppla från den ursprungliga lådan och anslut till den mindre rutan. Det finns tre av dem, en svart, en vit och en grön, vanligen inneslutet i en vit beläggning, och de måste vara ansluten följer denna färgkod. Generatorn /extern strömförsörjning nätkabeln är densamma: dess sladd består av samma tre trådar
5

Anslut omformaren till den ursprungliga breaker rutan där generatorn /utanför nätsladd var ansluten med. en nätsladd. Återigen måste du koppla de tre ledningar som kommer inuti nätsladden, såsom anges i steg 4.
6

Anslut en annan nätkabeln från omriktaren till den nya brytaren rutan och en annan från omriktaren till originalförpackningen. Följ samma anvisningar som i steg 4.
7

Anslut omformaren till släpfordonets batterier också, så att när du är utanför strömmen bryts, kan omriktaren använder batteriet för att generera växelström.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117259.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.