Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Specifikationer för en 295 IKS Coachmen Chaparral

Coachmen är en tillverkare av husvagnar, husbilar, vändskivor och trailers, och har varit i branschen sedan 1964, med huvudkontor i Middlebury, Indiana. Den Coachmen Chaparral 295 IKS vändskiva är en resa hem som ger människor med komfort och bekvämlighet på vägen. Funktioner

Coachmen Chaparral 295 IKS vändskivor har partiell, vadderad mattor i sängen och vardagsrummet, Ashland ek skåp, spår och tappar dörrar skåp, en tapet gräns och mini-persienner. Denna enhet har två svängbara rockers, en fällkniv soffa, dekorativ klocka och jumbo dinette med radien sits uppbackning. Säkerhetsfunktioner inkluderar en brandvarnare och brandsläckare. De 295 IKS är utrustad med telefon och kabel-uttag TV, och är kopplad till tv-antenner och paraboler. Exteriören funktioner aluminium bur konstruktion, glasfiber sidoväggar, radie säkerhetsglas fönster, en kolvspärrlåset, trippel-steg inresa och skumisolering.
Mått och vikt

kuskar Chaparral 295 IKS mäter 11 fot 6 inches tall, 8 fot 3 inches bred och 32 fot 4 inches lång. Interiören höjd är 6 fot 9 inches och skumt pin höjden är 45 inches. Denna modell har en totalvikt på 9970 £., Bas vikt på £ 7905. och bärförmåga £ 1565. Den axeltryck för 295 IKS är £ 6435. och skumt vikten är £ 1470.
Kapacitet

Coachmen Chaparral 295 IKS vändskivor har grått vatten, avloppsvatten och färska kapacitet vatten för 37, 37 och 40 liter, respektive, och varmvattenberedaren rymmer upp till 6 liter vätska. Ugnen för denna modell har en rating på 34.000 BTU och rymmer upp till 60 kg. av flytande propangas. Denna femte hjulet har en sovande kapacitet på sex och däcken är 15 inches i diameter.
Badrum och kök

Badrummet på kuskar Chaparral 295 IKS har en medicin skåp med en ek ram, makt bad vent, dekorativa bad hårdvara och fotpedal toalett. Galären har en silver lådan, kryddhylla, dubbel ho, utdragbar skafferi och knivhållare. Kylskåpet har två dörrar, och utbudet har tre högpresterande brännare, en ugn och en motordriven köksfläkt med ljus. Badrum och kök har linoleumgolv.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117258.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.