Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Lägga Större spillvattentank till min trailer

Reser i en RV låter dig njuta av alla bekvämligheter i ett hem, inklusive ha full sanitet. Att ha ett sanitetssystem, innebär emellertid att behöva hitta en plats att dumpa every så ofta när du är på resande fot. Installera en större anläggning tank i din trailer kan du mer tid mellan soptippar, gör resandet roligare. Saker du behöver
Septitank
Screw Plastic förare
skärverktyg
Lim och kisel
Träklossar
stoppklossar
Visa fler instruktioner

1

Kontrollera att du har utrymme för en större anläggning tank under din släpvagn, och se till att din släpvagn säkert är parkerad med stoppklossar. Du också kan jack upp din trailer för ett mer bekvämt jobb.
2

Töm och spola din tank, sedan stänga av vattenpump, spola trailer vattensystem och avbröt vattenförsörjningen till din släpvagn . Addera 3

Unbolt och ta bort toaletten i din släpvagn, enligt tillverkarens instruktioner. Ångra vattnet modulen, eller golv-monteringssats, där toaletten sitter.
4

Gå upp på taket av din släpvagn och ta bort ventillocket.
5 < p> Gå under din släpvagn och ställning träklossar under din tank så det inte faller hela vägen till marken när du tar av banden som fäster den till släpvagnen.
6

bort metallen remmar fästa tanken till din släpvagn, skruva loss skruvarna som tanken till kroppen av trailern, sedan sänka tanken bara tillräckligt så att du kan ta bort de olika rören kommer in i tanken.
7

Ta ledningen som förbinder tank till toaletten, som går i vattnet modulen, ta sedan bort röret toaletten vent och dräneringsröret.
8

Sänk tanken på marken och lägga undan.

9

Cut hål i din större tank så att de passar platsen och storleken av de lämpliga rören i ditt släp (huvudledning, ventilationsrör och avloppsrör.)
10

Säkra större tank till din släpvagn, vända de steg du just har tagit: lyfta den så att du kan ansluta alla rör och deras motsvarande ventiler, sätta tanken på plats, skruva på och sätta tillbaka metallband att säkert fästa den. Avsluta hål med lämpligt lim och silikon för att säkerställa en tät systemet.
11

Gå tillbaka till din släpvagn och satte vattnet modulen, sedan toaletten på plats igen. Vänd vatten och pumpa igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117257.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.