Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur vinterförbereder ett Northland Camper

Northland campare är isolerade, även om ingen husbil är verkligen gjort för att tillbringa långa perioder i kallt weather.If din husbil kommer att tillbringa vintern ute, är det nödvändigt att vidta åtgärder för att vinterförbereder det eller det kan skadas genom frysning rör och tankar. Saker du behöver
skumisolering ark
Kraftig fräs
Silvertejp
Akryl fleece
Filtar
Antifreeze
Visa fler instruktioner

1

Se tillverkarens handbok för grundläggande vinterförvaring steg, exempelvis koppla bort alla yttre slangar och rör.
2

Töm och försiktigt spola och rengöra alla tankar, inklusive tank.

3

Stäng av vattenpumpen och se till att alla kranar och slangar är helt dränerad i din husbil. Vänd duschslang och andra slangar upp och ned så att vattnet helt rinner ur dem.
4

Töm varmvattenberedare tank.
5

Häll frostskyddsmedel ner i din färska vattentank, slå sedan på vattenpumpen på och öppna alla kranar. Se till att pumpen går frostskyddsvätska i alla sommarlägret rör, tankar och slangar.
6

Häll frostskyddsmedel i varje diskho. Den U-formade röret enligt sänkor behöver fyllas med frostskyddsmedel så att det inte fryser.
7

Isolera alla fönster och takfönster, samt golv och dörren, för ytterligare skydd mot kyla inne din husbil. Ett enkelt sätt att göra detta är att tejpa plast till fönster och lägga skum bitar. För takfönster, skär skumstycken till dimension och säkra dem på plats. Du kan lägga akryl fleece till skum för bättre passform och bättre skydd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117256.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.