Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Wire Suburban Värmare RV Vatten

RV varmvattenberedare låt du har lyxen av en varm dusch i ditt hem-away-from-home. Alla RV varmvattenberedare arbetar på propangas. Vissa gas /el modeller har också elektrisk tändning. Gas /el modeller har en invändig omkopplare och kräver kabeldragning. Om du skulle behöva dra om en Suburban gas /elektrisk varmvattenberedare efter service eller rengöring, kan du göra det genom att följa några enkla steg. Saker du behöver
Gas /elektrisk varmvattenberedare
Sax
110-volts elektriska sladden
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din Suburban s vatten värmare för att se till att den är tom på vatten innan service. Det kommer att göra varmvattenberedaren ljus och ditt jobb lättare.
2

Lokalisera varmvattenberedare tändning ombord, eller kretskort. Det ligger på den högra sidan av aggregatet när du inse det. Sätt i kabelanslutning. Tråden anslutningen, som kommer från din släpvagn, är platt och vitt. Den 12-voltständning ombord styr tändningen av varmvattenberedare.
3

Anslut 12-volts kabel tändstift. Denna kabel är också placerad på höger sida av varmvattenberedare och är orange. Den ansluts direkt till en kabel av samma färg i din trailer.
4

Anslut tre-färgade 12-volts elektriska kablar som kommer från varmvattenberedaren till motsvarande kablar som kommer från din släpvagn. Det kommer att finnas en röd kabel (12-volt anslutning), en grön (cirkulär anslutning) och en blå (jord). Du kommer att behöva Skala kablar att koppla ihop dem, och se till att respektera färgkod.
5

Anslut 110-volts kablar tillsammans. På den vänstra sidan av varmvattenberedare är två kablar: en svart och en vit. Skala den elektriska sladden för att avslöja de tre kablarna inuti den och anslut dess motsvarande svarta och vita kablarna med dem på värmaren. Den sista kabeln är grön och är marken. Det måste kopplas till marken skruven på varmvattenberedaren.
6

Sätt varmvattenberedaren på plats igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117254.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.