Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder Resor Coatings Trailer Tak

Taket på en resa släpvagn är utsatt för varierande väderförhållanden och kan skadas med tiden, särskilt om du inte vidta lämpliga åtgärder för att skydda den. För att skydda taket på din resa släpvagn och förlänga dess livslängd, är det viktigt att inspektera ditt tak årligen och använd takbeläggning för att skydda den från väder och vind och skador. Medan olika tak beläggningar finns tillgängliga, är många av dem som används på samma sätt. Saker du behöver
Ladder
Takreparation tejp
makt bricka
Rengöringsborste på en pinne
Dammsug eller kvast
takbeläggning
Roller på en pinne

Visa fler instruktioner
1

använda en stege och inspektera taket för eventuella skador. Reparera eventuella skadade områden och använda särskilda tak-reparation tejp längs alla sömmar.
2

Rengör toppen av resor släpvagn. Använd en kvast eller dammsugare för att avlägsna lös smuts. Sedan använda antingen en bil-tvätt borste på en pinne eller en makt bricka på en ljus eller måttlig inställningen att tvätta bort den övre delen av släpvagnen. Låt det torka.
3

Använd en roller för att tillämpa ett lager av taket beläggning på hela taket. Flytta från ena änden av vagnen till den andra för att undvika att missa en plats.
4

Låt första lagret torka.
5

Applicera ett andra skikt av takbeläggning att skapa bättre skydd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117252.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.