Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Dra en Brand New Trailer Hem

Speciellt om du aldrig har gjort detta innan, kan bogsering ditt nya trailer hem för första gången bli en utmaning. Det är viktigt att veta hur man ska dra en släpvagn på ett säkert sätt innan du försöker göra so.When du dra en släpvagn, kom ihåg att du ökar både vikten och längden på ditt fordon, vilket gör att accelerera, stoppa och kurvtagning en annorlunda upplevelse. Instruktioner
1

sätta bollen montera in mottagaren på dragfordonet och fäst den med de låspinnarna. Dubbelkolla så att bollen mount inte separat från fordonet när det dras.
2

Tillbaka dragfordonet till kopplingen på släpet. Be någon att hjälpa dig till kopplingen för att rikta in den ordentligt. Om du köper din släpvagn från en återförsäljare, kan en anställd hjälpa dig att lära dig hur du säkerhetskopierar din släpvagn väl.
3

Sänk trailern så kopplingen täcker bollen mount. Skjut låsmekanismen nedåt och bakåt för att låsa kopplingen på bollen.
4

Swing vingla barer eller vikt-fördelning barer på plats om du har köpt dem. Dessa barer bidra till att minska den pendelrörelse i släpvagnen som din enhet och hålla både släpvagnen och din dragfordonet nivå under bogsering.
5

Clip kedjorna och break-away bromsvajer till mottagaren. Dessa poster hjälpa till att förhindra att vagnen lossnar från dragfordonet och om det gör loss, stoppa vagnen. Anslut de elektriska kontakterna på släpet
6

i utloppen placerade under bakre stötfångaren på din bogsera fordonet. Detta ger el till släpets lampor och synkroniserar dem med bilens ljus, t.ex. blinkers, bromsljus och nattetid varselljus.
7

Dra bort från återförsäljaren sakta och försiktigt. Om de tillåter det, kör runt en parkeringsplats för en liten stund först för att få en känsla för din släpvagn. Tills du är van att dra extra vikt och med tanke på det extra utrymme du behöver, är det viktigt att gå långsamt och vidta extra försiktighetsåtgärder när du kör.
8

Använd en rutt som du är bekant med den första gång du kör med din släpvagn. Detta gör att du kan koncentrera dig mer på vad du gör istället för vart du ska.
9

Tillåt extra utrymme för svängar. En stram tur kan orsaka släpet välter eller att träffa ett föremål på hörnet. Sväng ut bredare än du normalt skulle utan släp. Om du kan, vänta tills korsningen är klar för att göra en sväng. Du kommer så småningom lära sig att göra dessa svängar lättare, men när det är första gången, måste du vara försiktig.
10

Undvik att köra på motorvägen om möjligt. Om du kan, hålla sig till vägar som har mindre trafik. Detta kan innebära att plocka upp din nya trailern vid en tidpunkt då trafiken är lättare, såsom förmiddagen eller tidig eftermiddag.
11

Tillbaka släpet sakta och försiktigt när du får din nya trailer hem. Använd en vän eller familjemedlem att hjälpa dig tillbaka den i dess utrymme. Säkerhetskopiera en släpvagn måste du vända i motsatt riktning du vill att vagnen ska gå. Detta kan vara förvirrande och tar en hel del övning för att komma naturligt. Lyssna på din vän eller familjemedlem och försöker att inte bli frustrerad med processen. Undvik säkerhetskopiera nära ditt hem eller garage om du kan. Öva på en tom parkeringsplats först att få en känsla för säkerhetskopiering.
12

häng släpet i motsatt ordning som du spände upp det. Fokusera på vad du gör för att förhindra skador på släpet eller din bogsera fordon och för att komma ihåg hur man re-skumt släpet senare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117251.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.