Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Onan 2800 Generator Felsökning

Enligt Pedata RV Center, driver den genomsnittliga RV ägare i Amerika sitt fordon mellan 28 och 35 dagar per år, tillkommer ca 4.500 miles per år. RV ägare bör vara uppmärksam på det mekaniska och elektriska tillståndet i en husbil innan man börjar på någon årliga familjens utflykter. En fungerande elgenerator är centralt för en framgångsrik RV äventyr. Den Onan 2800 är en RV generator tillverkats av Cummins Power Generation. Rätt skötsel och inspektion av Onan 2800 kan optimera sin hållbarhet och fortsatt drift. Saker du behöver
voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera AC utspänning från generatorn om RV motorn startar, men kommer inte att hålla igång. Om spänningen mätaren anger otillräcklig produktion, kan styrkortet vara fel. Ersätta en defekt krets styrkort. Om spänningen hos generatorn är bra, kontrollera oljetrycksbrytare på generatorn så snart RV motorn startar. Oljetrycksbrytaren pinnar ibland om generatorn inte används regelbundet. Tryck på strömbrytaren för att lossa den.
2

Kontrollera generatorns motor batteri och kablar om det börjar göra klickande ljud och inte veva när du trycker på startknappen. Kontrollera att batteriet är laddat med en voltmeter. Ladda eller byt batteriet vid behov. Inspektera batterikablarna är skadade och byt ut eventuella skadade kablar.
3

Byt regulatorn om generatorns växelspänning matningen är för hög när den startas, eller ökar efter generatorn har varit igång. Om spänningen hoppar till 160 omedelbart efter start den, kan problemet vara en lös anslutning på stift 2 på regulatorn. Inspektera anslutningen innan du byter regulatorn själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117247.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.