Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man registrerar en Camper Trailer i New York State

Camper trailers måste vara registrerade i staten New York precis som de flesta andra bilar. Processen för registrering är liknar processen för att registrera något annat fordon. Syftet med registreringen är att säkerställa allmän väg föreskrifter och betalning av skatter. Registrera dig camper trailer kan du bogsera det lagligt på vägarna i New York och i andra stater. Camper Trailers är en typ av fritidsfordon, i huvudsak en mobil stallar. Även Department of Motor Vehicles (DMV) är ofta mycket upptagen, gör en tid sparar tid för din husvagn släpvagn registrering. Saker du behöver
ägarbevis
Bevis på New York omsättningsskatt betalning
Bevis på bilförsäkring
Bevis på identitet och födelsedatum
Visa fler instruktioner

1

Försäkra din husvagn släpvagn. Om du äger ett fordon i New York, är du enligt lag att ha bil försäkring. Lägg sommarlägret trailern till din befintliga politiken. Skaffa försäkringsbevis från ditt försäkringsbolag. Din husvagn släpvagn kräver inte försäkringen om den väger mindre än 1000 pounds.
2

Fyll "Form MV-82" för registrering. Blanketten finns på nätet eller vid Department of Motor Vehicles (se Resurser).
3

Bring bevis till DMV att du äger husbil trailer tillsammans med försäkringsbevis för husbil, bevis på att New York state moms har betalats, ditt körkort, och ansökan om registrering. Om husbil trailer köptes från en privat fest, betalar du den omsättningsskatt på DMV och få ett kvitto på omsättningsskatt betalning från dem.
4

betala anmälningsavgiften, titeln certifikatet avgiften, den bilanvändning skatt och eventuellt moms. Du får en registreringsskylt för din husvagn släpvagn, dokumentation för registrering och registrering klistermärke.
5

Köp en husbil trailer inspektion och får ett certifikat av titeln (ägarbevis). En årlig kontroll av din husvagn släpvagn krävs. Den första inspektionen skall ske inom tio dagar efter det att ditt fordon. Department of Motor Vehicles post ett intyg om titel till dig inom 90 dagar efter registreringen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117244.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.