Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att dumpa Black Water i en Travel Trailer

Avloppsvatten avfall från toaletten i din resa trailer lagras i en svart vattentanken. Denna tank är placerad under släpvagnen, och det kräver dumpning när det blir 75 procent fullt. Att lära sig hur korrekt att dumpa svart vatten från din resa släpvagn kan bidra till att göra väg resor och camping stannar mycket lättare att handskas med. Tillsatser tillsätts vanligtvis till den svarta vattentanken i syfte att kontrollera lukt och göra det lättare att dumpa innehållet från tanken. Saker du behöver
RV avlopp slang
avloppssats
Visa fler instruktioner
1

Hitta det svarta vattnet porten Tankdräneringen på resor släpvagn. Denna port är normalt placerad under släpvagnen på samma sida som toaletten och nära den svarta vattentanken.
2

Ta av locket från avloppet porten. Fäst ena änden av RV avlopp slang till avlopp port, och se till att hakarna på slutet låsa på flikarna på dräneringsporten.
3

Mata slangen RV avlopp till dumpa hål. Fäst avloppet montering på den andra änden av slangen och placera den i tömningshålet.
4

Hitta spaken avloppet utgåvan nära det svarta vattentanken dräneringsport och öppna den. Tanken kommer att fortsätta att dumpa innehållet. Stäng avloppet efter att du slutar höra det svarta vattnet rinner från tanken.
5

loss slangen RV avlopp från avloppet porten. Använd en trädgårdsslang för att spola ut kvarvarande svart vatten rester från insidan av slangen. När du är klar kopplar avloppssats och ta bort slangen från tömningshålet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117242.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.