Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

KZ Sportsmen 13 Travel Trailer Specifikationer

KZ är en tillverkare av fritidsfordon fastställts av Daryl Zook 1972. Sitt sortiment av husvagnar inkluderar resor släpvagnar, dumprar leksak och vändskivor. Den KZ Idrottsmän Classic 13FK resa släpvagn är en portabel livsrum som ger en mängd bekvämligheter. Vatten och elektriska

KZ Sportsmen 13FK släp har en färskvatten, en grå vatten och en svart vattentank. Den svarta vattentanken har en kapacitet på 5 liter, har den grå vattentanken 9 liter och färskvatten tanken innehåller 10 liter. Elsystemet har pluggar jordfel och pluggar exteriör. Denna enhet är förberett för TV-antenner och kabel-service. Prewiring installeras även för luftkonditionering och syften uppvärmning. Vagnen har en omvandlare för batteridrift.
Mått, vikt, Rear End

KZ Sportsmen 13FK är 13 fot 9 tum lång, 8 fot 1 tum lång och 7 meter bred. Interiören höjd mäter 6 fot 1 tum. Denna modell har en grov rating fordonets vikt på 2700 kg. och en torrvikt av £ 1670. Vagnen har en lastkapacitet på 1030 £. och hitch vikt är 180 £. Den bakre änden har en elektrisk trumbroms med 13-tums radialdäck på en enda axel.
Interiör

Interiören i KZ Sportsmen 13FK funktioner köksdelen framför och vardagsrum och matplats på baksidan. I köket finns en spis med två ugn brännare och en overhead fläkt. Köket har en kompakt elektrisk kylskåp och bänk sittplatser och golvet är vinyl. Denna trailer har ett handfat, blandare och en sovande kapacitet på två personer med en bäddsoffa. Interiören har en trä finish och tapeter med gardiner och nyanser. Addera Exteriör, Säkerhet, instrumentering

Utsidan av KZ Sportsmen 13FK har takventiler och en bärare för dräneringsslangen sitter på den bakre stötfångaren. Sidoväggen är tillverkad av plåt och kroppen materialet är trä. Trailern har en dörr och ytterbelysningen översvämning. En nödutgång, rökdetektor och propan larm är standard säkerhetsfunktioner. Instrumenteringen paketet innehåller en mätare propan tank och mätare för de svarta, fräsch och grå vattentankar Holding. En voltmeter och en släpvagn nivåmätare är också standard.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117241.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.