Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Travel Star 21SSD Specifikationer

Starcraft är ett företag som har varit i drift sedan 1903. Starcraft trädde den fritidsfordon marknaden 1964 och har blivit ett erkänt namn i branschen. Travel Star 21SSD resa släpvagn är en av många olika vagnar tillverkas av detta företag. Interiör

Interiören i Travel Star 21SSD släpvagn med en sovande kapacitet på åtta personer med två fullstora sängar och två konvertibla /bäddsoffor. Klädseln för soffan är trasa. Badrummet har plastgolv, en gardin dörr och en plast toalett. Standard badrum funktioner inkluderar en diskbänk med blandare, badkar, medicinskåp, avluftning fläktsystemet och en spegel. Köksgolvet är vinyl och har bänk sittplatser. Faciliteter för köket inkluderar en mid-size kylskåp som drivs med el eller propan, en overhead fläkt och tre brännare ugn. Interiören har gardiner och nyanser med tapeter och en trä finish. Addera Exterior

sidoväggen för Travel Star 21SSD är tillverkad av glasfiber, är kroppen tillverkad av aluminium , och materialet för den expanderbara våningssäng är soft shell. Denna modell har en makt infällbar slideout och en dörr. De främre och bakre utjämning jack manövreras manuellt. Standard exteriöra funktioner inkluderar genomkoppl lagring, exteriör stickproppar och lampor översvämning, en bärare för den bakre stötfångaren tömningsslangen och ventilerna på taket.
Mått
< p> The Travel Star 21SSD har en längd på 35 meter, en bredd på 8 meter och en höjd som mäter 9 fot, 4 inches. När indragen är trailern 30 fot, 10 inches lång. Den yttre lastdäcket har en bredd på 8 fot och en längd av 7 meter, 2 inches. Denna modell har en totalvikt på 7100 £. och ett skumt vikt av 614 kg. Torrvikt för denna vagn är £ 4830. Och nyttolasten har en kapacitet på 1676 £.
Funktioner

Travel Star 21SSD vagnar utrustade med ett 25-gallon svart vatten tank, en 27-liters grå vattentank och en 64-liters färskvattentank. De två propan tankar har en kollektiv kapacitet på 14,2 liter. Beredaren har en kapacitet på 6 liter vätska och använder propan för att ge värme. Trailern har säkerhetsfunktioner som en nödutgång, en rökdetektor, en propan larm och en kolmonoxid detektor. Batteriet omvandlare ger 45 A och ansluter till ett jordfel plugg. Denna modell är förberett för värme och luftkonditionering apparater samt kabel-och TV-program antenn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117240.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.