Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder en Westfalia propan tank

Volkswagen Westfalia husbil är utrustad med en gasolspis och en propan /el kylskåp. Den har en inbyggd propan tank under vänster eller förarsidan ungefär halvvägs tillbaka. Som ett Westfalia ägare är du säkerligen bekant med denna tank, eftersom du kommer att behöva slå på ventilen när du läger och stänga av den innan körning. Påfyllning tanken är mer engagerade, men som kräver ordentliga rutiner. Saker du behöver
VW Westfalia bruksanvisning
Visa fler instruktioner
Operation
1

Face gasolflaskan. Lokalisera avstängningsventilen fäst vid regulatorns i centrum av tanken. Ta tag i ratten på ventilen och vrid den moturs till helt öppen.
2

Se instruktionsboken för att använda spisen och koppla kylskåpet från el till gas.

3

Starta kylskåpet till el, stänga av spisen och vrid gas ventilen medurs för att stänga av gasen innan du reser.
Påfyllning
4

Kör fram till påfyllning station med den vänstra sidan mot stationen.
5

Stäng av motorn. Ut ur bilen och möta tanken. Se till att flaskventilen vrids hela vägen bort.
6

Skruva den gula hatten från påfyllningsventilen, precis till höger om avstängningsventilen. Skruva fast munstycket på påfyllning slangen i påfyllningsventilen på din tank tills det är handkraft.
7

Leta avbrottet ventilen, vilket är en liten ventil längst till höger av tanken. Öppna den hela vägen genom moturs vrida.
8

Öppna ventilen på filler slangen. Låt tanken att fylla tills flytande propån kommer ut ur avbrottet ventilen. Stäng av avbrottet ventilen och påfyllningsslangen ventilen. Skruva av munstycket och byt ut det gula locket på påfyllningsventilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117237.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.