Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Gain Utförsäljning på Camper Trailers

Att få avslut på en husbil trailer när dragande det över oländig terräng ibland kräver ompositionering axeln. Detta ökar avståndet mellan överdelen av axeln och bottnen av släpfordonet. Om en släpvagn är för låg på marken, kan det potentiellt bottna på axeln och skada undersidan. Du kan korrigera detta med en axel flyttningssats som kommer flytta axeln på din husvagn släpvagn. Saker du behöver
Axel flyttningssats
Bil jack
Jack står
Luftpistol
tuschpenna
Hylsnyckel
Momentnyckel
Visa mer Instruktioner
1

Flytta vagnen till ett platt område, till exempel en utfart eller ett garage.
2

Placera domkraften under ramen bakom ett av hjulen. Höj släpvagn upp från marken. Placera en pallbock under ramen och sedan sänka släpvagnen. Upprepa detta steg på andra sidan av släpvagnen.
3

Lossa muttrarna på varje hjul med luftpistol. Avlägsna muttrarna från pinnbultarna och förvara dem på ett säkert ställe. Ta hjulen av och ställ dem åt sidan.
4

Markera toppen på axeln med tuschpenna så det kan vara lätt orienterad när det sätts tillbaka.
5

Lossa muttrarna på U-bultarna som håller axeln till bladfjädrarna med hylsnyckel. Dra av U-bultarna och ta bort U-bult bindplattorna.
6

Hitta bultarna fjäderöglan som finns på varje ände av axeln. Dessa bultar säkra bladfjädrar till fästena på släpet. Lossa öglor på framsidan med hylsnyckel. Ta bort bultarna för att flytta fjädern och skjut ner fästet. Dra ut axeln av fjädrarna med en hjälpare om det behövs.
7

Orient toppen av axeln med hjälp av märket som du gjorde i steg 4. Fäst fjäderdynan från axeln flyttningssats till toppen av axeln. Den fjäderdynan måste anpassas med den ursprungliga pad. Ställ axeln i läge under varje fjäder och dra åt justermuttrarna med hylsnyckel.
8

Hitta våren bulten i mitten av dynan och rikta in våren med axeln. Säkra axeln med U-bultar och slips plattor. Dra åt muttrarna på U-bultarna med hylsnyckel. Dra åt bultarna till 55 foot-pounds med momentnyckel.
9

Ställ bultarna fjäderöglan tillbaka i position och dra åt med hylsnyckel. Dra åt bultarna till 40 foot-pounds med momentnyckel.
10

Placera hjulen tillbaka på släpet och dra åt muttrarna med luftpistol.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117236.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.