Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Duo Therm Instruktioner

husvagnar har smeknamnet "mobila hem" av en anledning. De erbjuder många av de bekvämligheter som ett traditionellt hus, såsom möbler, VVS, apparater och HVAC-system. Att veta hur man korrekt att använda din RV: s VVS-system kan hjälpa till att hålla dig bekväm i vila eller på språng. Duo Therm raden av VVS-system från Dometic fungerar på ungefär samma sätt som en konventionell hem VVS-system. Med rätt åtgärder kan du styra en Duo Therm-system för att hjälpa till att hålla din RV bekväm. Saker du behöver
RV
Duo Therm VVS-system
Duo Therm termostat
Visa fler instruktioner
Cooling
1

Skjut Temperatur Set spaken till höger om termostaten till önskad temperatur, från cirka 40 till 90 grader F.
2

Välj önskad inställning fläkthastighet genom att strömbrytaren längst ned i mitten av termostaten till "Hi" eller "Lo". Använd HI för att kyla och avfukta RV interiör. Använd Lo för att bibehålla den aktuella temperaturen.
3

Justera Fläktomkopplare i övre mitten av termostaten till "On" eller "Auto". Använd On att kontinuerligt cirkulera luft. Använd Auto för att aktivera AC-systemet endast när RV lufttemperaturen stiger över den inställda temperaturen.
4

Ställ systemomkopplaren till vänster på framsidan av termostaten till "Cool" eller "Off. " Selet Kyl till aktivera AC-systemet. Välj Av för att avaktivera AC-systemet.
Uppvärmning
5

Ställ in önskad temperatur, fläkt inställning och fläkthastighet på samma sätt som aktivering av AC-systemet.

6

anpassa systemet till läge "pannan" inställning för att aktivera värmesystemet.
7

anpassa systemet byta till "Heat Strip" eller "värmepump" om Systemet har dessa alternativ och du vill aktivera dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117233.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.