Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar ett Shock Cord i en Kitfox

The Kitfox, betecknas som en Light Sport klass av flygplan av Federal Aviation Administration, kan köpas färdigmonterade från fabrik, eller som ett "kit plan" för montering av ägaren . I det senare fallet, kan flygplanet vara registrerad som "experimentell" (amatör inbyggt) modell. Ett av flera alternativ för landningsställ upphängning på tidigare Kitfox modeller är ett bungee-stil chock-sladden lindas runt stängerna på landningen fjäderben. Eftersom planet landar och vikt appliceras på stagen, sträcker den chock-sladden under tyngden av det plan absorbera kraften av landningen. Saker du behöver
Stoppklossar
Brukskniv
3-fots längd rep
2-fot rörlängd
Shock-sladd
Visa fler instruktioner

1

Blockera hjulet av planet med stoppklossar. Om du byter ut ett bungee-system som redan har installerats, skär den befintliga chock-sladd gratis med mattkniv.
2

Loop längden på repet runt toppen och botten av landningen struts, korsar över de bästa vapen bungee spridare och under de nedre spridararmarna (staplar som reser vinkelrätt från den huvudsakliga fjäderben), gör en kontinuerlig slinga. Var noga med att hålla båda delarna av rep på samma sida av landningen strut. Dra repet så hårt som möjligt och knyt ihop ändarna.
3

in röret mellan de två delarna av rep. Håll en ände av röret i varje hand och rotera röret, hand över hand, åtdragning (förkortning) repet och komprimera landning strut.
4

Håll röret i ena handen och glida slingan på ena änden av bungee rep över fliken på änden av den övre bakre bungee lyftbygel. Sträck linan tight medan inslagning det runt de övre och nedre lyftbyglar, gör sex varv.
5

Korsa bungee rep över staget och vira sladden sex gånger runt de övre och nedre lyftbyglar på framsidan av staget. Slip slingan på den andra änden av sladden över fliken på undersidan framtill bungee lyftbygel. Dubbelkolla att du har sex wraps på varje sida av staget.
6

Varva ner repet och låt bungee rep att sträcka på plats. Knyt upp knuten och arbeta repet gratis. Upprepa proceduren för den andra landningen strut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117223.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.