Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder en SS-Agile Roadtrek

Reser över hela landet kan vara kul, men det kan också bli dyrt att stanna och bo på hotell på vägen. Att ha en RV kan hjälpa till med detta problem, utan också utgör ett annat problem i den mängd gas som kommer att användas. SS-Agile Roadtrek är en lätt och liten modell av RV släpptes 2011 som ger dig bekvämligheten av en RV medan du använder mycket mindre gas och utrymme samtidigt i bruk. Instruktioner
1

Placera nyckeln i tändningslåset för att slå på Roadtrek som du skulle alla andra fordon. Din Roadtrek har all standardutrustning som du skulle ha i ett vanligt fordon inklusive säkerhetsbälten, strålkastare och en växelspak placerad nära ratten. Detta fordon har en automatisk växellåda. När du är redo att köra, placera växelspaken i kör och använder gasen för att påskynda och bromsar för att sakta ner.
2

använder apparaterna inne i fordonet på samma sätt som du skulle använda dem om de var i ditt hem. De apparater du kommer att ha kommer att variera beroende på modell och årsmodell på din Roadtrek. De apparater drar ström från huvudbatteriet först, och sedan från reserven batterierna när strömmen av huvudbatteriet är låg. En generator slås automatiskt på för att köra utrustningen och ladda batterierna när det behövs.
3

Använd handfat, toalett och dusch inne i fordonet endast i ett område där det är säkert för vatten och avfall för att köra till marken. Den Roadtrek funktioner avlopp för dessa poster som dränerar ut ur fordonet och på marken medan du kör eller parkerade. Vattnet som man använder kommer från en on-board vattentank, som du kan fylla på genom att fästa en vattenslang till anslutningen på insidan av den bakre passagerardörren.
4

Vänd på riktningsomkopplaren på skåpet nära soffan på baksidan av fordonet att vika soffan ut och in i en extra säng för att sova. Vända denna omkopplare tillbaka kommer att flytta soffan tillbaka till upprätt läge. Du kan också ta bort mittdynan från dinette soffan och placera den på bordet för att bilda en annan säng.
5

Fyll upp med vanlig blyfri bensin när man stannar vid en bensinstation för att tanka. Öppna locket bensintank på förarsidan och vrid tanklocket åt vänster för att öppna tanken. Sätt i munstycket och pump gas som vanligt. Om du upplever mekaniska problem med din Roadtrek, bör du ta bilen till generalagenten eller en auktoriserad mekaniker för service eller reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117222.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.