Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man monterar ett lås Bagage Door

Bagage dörrar på bussar och husvagnar kräver lås både för säkerheten och för att hålla dem väl tillsluten på ojämna vägar. De lås som används på dessa dörrar är liknande i design och funktion till vridlås används på metall skåp och köksskåp lådor. Du måste se till att pipan tjocklek och längd på kammen på din nya låset är rätt storlek för tillämpningen. Om möjligt, jämför med originalet för en perfekt passform. Saker du behöver
Cam-stil bagage dörrlås
Tänger Wrench Addera Visa fler instruktioner
1

Passa in nyckeln i låset och håll Barrel stadigt i ena handen. Vrid nyckeln för att se vilken väg låset stängs. Kontrollera insidan av bussen eller RV ovanför ditt bagage dörren. Det kommer att ha en liten metall stopp ovanför toppen av låshålet. Om detta stopp är till höger om hålet, måste låset för att öppna vänster, och vice versa.
2

Ta bort muttern, låskammen och brickor från låset, vrida dem moturs tills de snurrar ihop den bakre av pipan trådarna. Låt den främre täckring runt nyckelhålet.
3

Montera låset i hålet, med nyckeln i låst läge, vilket kommer att vara med nyckelslitsen vertikal på de flesta installationer. Montera låsbrickan på låscylindern följt av låskammen, med sin tunga förlängas upp. Kammen kommer att ha en plan sida och kan installeras åt sidan eller uppåt. Montera platt bricka på toppen av kammen och tråden den platta muttern på toppen av det.
4

Använd en skiftnyckel för att dra åt muttern som håller nyckeln till att hålla låset från att rotera ur position. Använd nåltång att böja kanten av låsbrickan upp mot sidan av muttern när den är tät. Detta kommer att hindra den från att rotera. För att ta bort låset, helt enkelt böja bricka kanten nedåt och ta bort låset i omvänd ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117221.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.