Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Felsökning av en 12-volts Delco Generator

Den 12-volts Delco generator fungerar som en kraftkälla för medelstora till stora husvagnar. Denna RV generator fungerar ofta som en motor och är nära kopplad till motordelar såsom förgasare och tändstift. Vanliga källor till problem för generatorn inkluderar korrosion och låg bränsle eller vätskenivåer. Kräver dock en sviktande generator ibland byte eller betecknar felaktiga ledningar inom din RV. Om din felsökning försök misslyckas med att få din RV igång, ta den till en mekaniker. Instruktioner
1

Testa den 12-volts generator för att avgöra om den är defekt. Ta bilens startmotor och ställ den på marken. Don mekaniker handskar och anslut den svarta startkabeln av en bygel kit till batteriets minuspol. Anslut den andra änden av bygeln kabeln till skruven på startmotorn.
2

Anslut den röda startkabeln på bygeln kit till smeten pluspol. Placera terminalens motsatta änden till den bakre sidan av solenoiden. Undersök generatorn. Om den snurrar, det fungerar. Om det inte går att flytta, är det sönder och måste bytas ut helt.
3

Öppna kontrollpanelen för RV och flytta spänningen till 9,5. Försök att starta generatorn igen. Underlåtenhet att starta betyder ledningar problem som måste åtgärdas av en mekaniker.
4

Fyll bensintanken med bränsle och ersätta oljan. Testa generatorn igen. Om det börjar, men kommer inte att öka i makt, ligger problemet i choke, förgasare, tändstift eller med allmän korrosion. Justera förgasaren med en hylsnyckel och byt tändstift.
5

Slå på generatorn. Om det tänds men bleknar snabbt, ligger problemet med chokevajern. Byt ut kabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117220.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.