Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder en equalizer Hitch

En stor resa släpvagn får väga mer än bilen är det bogseras med, vilket ger föraren en känsla av att släpet har en egen vilja. Detta kan innebära problem när bogsering, såsom gungning, studsa och felaktig viktfördelning. Körning med tung resa släpvagn behöver inte vara en nervpåfrestande upplevelse. Equal-i-zer skumt kan lösa alla dessa dilemman om den drivs på rätt sätt. Instruktioner
en

Sätt i fyrkantigt skaft av hitch huvudet i hitch mottagare monterad baktill på dragfordonet. Linje upp hålet i skaftet mot hålen på vardera sidan av mottagaren röret. Sätt ett skumt stift genom hålen och fäst den på plats genom att föra in en låspinne i slutet av Hitch stift.
2

in båda fjäderspärrarna i kvadratiska kärl på varje sida av Hitch huvudet . Se till etiketterna på staplarna är vända utåt. Säkra stängerna genom att sätta in en hylsa stift genom hålen i sidorna av behållarna. Skjut en låspinne på slutet av varje insticksbulten tills de snäpper på plats.
3

Rotera bandstiftet utåt mot fordonets bakre stötfångaren. Tillbaka fordonet upp till släpvagnen så att kroken bollen är direkt under trailern koppel. Använd domkraften släpvagn tungan och sänk fronten av trailern på hitch bollen. Skjut mekanismen koppel låsningen framåt tills den snäpper på plats.
4

Höj framsidan av trailern med tungan jack, vilket också kommer att höja den bakre delen av dragfordonet. Rotera bandstiftet inåt mot släpvagnen tungan. Höj bandstiftet över toppen av "L" fästen på vardera sidan av släpvagnen tungan. Fortsätt att höja vagnen med tungan uttaget tills staplarna passar på "L" parentes, om det behövs.
5

in en "L" stift över toppen av varje vår bar och fäst det med en låssprint. Sänk framsidan av vagnen med hjälp av tungan jack. Dra domkraften helt så att det inte kommer att dra marken medan bogsering.
6

Koppla Equal-i-zer dragkrok från fordon och släp i omvänd ordning.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117218.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.