Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man testar ett Travel Trailer AC Kompressor

AC kompressor för en resa släpvagn eller RV behövs för att leverera kall luft för att göra insidan av enheten bekväm under sommarmånaderna . Om du lagrar din resa släpvagn eller husvagn under vintern AC kompressor kräver testning innan den används igen , när nästa säsong kommer. Testa kompressor verifierar att enheten fungerar korrekt och ger dig möjlighet att utföra erforderligt underhåll . Instruktioner
1

Ta bort luftfiltret från luftkonditionering . Undersök filtret för att se om den är smutsig. Om filtret är smutsigt kan du rengöra det med tryckluft .
2

Tillträde kretsen panelen och kontrollera att brytaren för luftkonditioneringen är påslagen . Vänd omkopplaren för luftkonditionering på " On " läge .
3

Kontrollera att inställningen på termostaten inuti resor släpvagn är inställd på " Cool ". Justera temperaturen inställningen till önskad nivå .
4

Kontrollera att fläkten för ugnen motorn är igång . Fläkten på ugnens fläkt används för att blåsa kall luft in i släpet .
5

Kontrollera alla register i släpet för att kontrollera att kall luft blåser tillräckligt . Se till att registren inte blockeras som hindrar luftflödet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117213.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.