Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man reparerar en bekymmerslös Markis

Bekymmersfri producerar uteplats och markiser följeslagare i akryl och vinyl material för fritidsfordon. Windy väderförhållanden kan riva tältet. Det är viktigt att reparera skadan så snart som möjligt för att förhindra ytterligare revor. Reparera en bekymmersfri markis själv kostar mindre än att byta tyget, så det är bra att känna rätt förfarande för att säkerställa livslängden för reparationen. Använda tejp markis reparation från en RV eller hem markis leverans butik är lämplig för bekymmerslös materialtyper. Saker du behöver
Luddfria dukar
Tvättmedel
Vattenbaserat mögel renare
Markis reparation tejp
Sax
Visa fler instruktioner
1

Använd en luddfri trasa indränkt i en lösning av vatten och diskmedel för att tvätta reparation platsen ren från smuts och fett. Använd en vattenbaserad mögel renare att fortsätta rengöra markisen om mögel är närvarande på eller runt tår. Skölj förtältet med vatten för att avlägsna allt rengöringsmedel eller rester av rengöringsmedel från ytan.
2

Torka förtältet med ren, till luddfria dukar suga upp överflödigt vatten. Låt förtältet lufttorka i varmt väder för att förånga ett slutgiltigt fukt från ytan.
3

Placera markis reparation bandet 1 tum bortom rivanvisningen på ljud tyg. Rulla ut tejp på båda sidorna av tår att ansluta sig till Carefree materialet tillsammans. Jämna ut tejpen med fingrarna för att frigöra luftbubblor.
4

Klipp bandet med en sax i slutet av rivlinjen. Om rip är oregelbundet formade, avkapade längder av tejp och tillämpas i raka linjer för att matcha formen av rivlinjen.
5

Rulla ut tejp på den andra sidan av den Carefree markis för att matcha reparera du gjorde tidigare. Följ rivanvisningen och dra fingrarna längs bandet för att avlägsna luftbubblor. Skär förtältet bandet i slutet av rivlinjen att efterbehandla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117212.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.