Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur felsöker jag en Fleetwood Terry Klimatanläggning?

Luftkonditionering går varm luft i eller utanför bilen genom ett filter för att kyla ditt fordon. Den Fleetwood RV: s luftkonditionering enhet använder köldmedium som hjälper till att kyla luften. Luftkonditioneringen kräver också användning av fordon kompressorn. Om någon av dina enheter fungerar, kanske du inte behöver för att få din bil reparerad av en mekaniker. För att hålla din luftkonditionering i toppform, använd den sparsamt. Håll luftkonditioneringen på en medelhög inställning istället för att vända det hela vägen upp. Instruktioner
1

Slå på RV. Tryck på knappen för luftkonditioneringen att slå på luftkonditioneringen på. Vrid rattarna till max styrka och svalka. Låt luftkonditioneringen att köra för 5 till 10 minuter.
2

Håll handen över ventilen för att avgöra om luftkonditioneringen blåser kall luft. Om luften är kall, är luftkonditioneringen arbetar. Om luften blåser men det är inte kallt, kan du behöva lägga till mer köldmedium till ditt luftkonditioneringssystem.
3

Inspektera kompressorn. Öppna RV huven och leta reda på kompressorn. Kompressorn i Fleetwood RV är intill motorrummet. Undersök kompressorns drivrem. Om det är slitet eller slits, måste den bytas ut.
4

Avlägsna luftkonditionering mössa. Detta lock är placerad på vänster sida av luftkonditioneringen. Ta det blå locket genom att skruva den moturs. Anslut ventilen under locket till luftkonditioneringsapparater tryckmätare. Skruva fast ventilen i mätaren.
5

Stäng huven på RV. Sätt på motorn. Ström luftkonditioneringen på och vrid den till max. Om det fortfarande inte fungerar, kan du behöva ta din RV till en mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117210.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.