Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man byter Canopy på en husbil

Markiser och skärmtak lägga till användbar livsutrymme på utsidan av din RV med skydd mot sol och regn. Ålder, frekvent användning eller skada kan innebära att du måste byta ut en baldakin. Lyckligtvis är detta inte alltför svårt eller tidskrävande, förutsatt att du har tillräckligt med par händer för att hjälpa dig med processen. Du måste också se till att ersättande trädkronorna är rätt storlek för ditt specifika fabrikat och modell av RV. Saker du behöver
två hylsnycklar
Visa fler instruktioner
1

Hitta din RV ägare och underhållsmanual och bekanta dig med trädkronorna mekanismen på ditt specifika fabrikat och modell av RV.
2

Släpp canopy armarna. Avlägsna vridfjädrar från ändarna av tyget rullens axel och skjut tyget från polen. Det är viktigt att förstå de särskilda insatserna för din make på markis mekanism och rulle. Använd även försiktighet eftersom fjädrarna har stora spänningar tryck och kan orsaka en skada.

Om markisen inte kommer att återvinnas för något ändamål, skär bort den gamla trädkronorna tyget. Detta gör det lättare att ta bort ramen.
3

Avlägsna canopy monteringsplattor och soltaksram. Det är bäst för två personer för att slutföra denna uppgift, ta bort den vänstra och högra plattor samtidigt, för att se till att vikten av soltaksramen inte skadar monteringshålen på vardera sidan. Du behöver hylsnycklar att lossa bultarna.
4

Ta din nya canopy ur förpackningen och kontrollera att den är intakt och fungerar före montering det.
5

Montera ersättare kapell i enlighet med tillverkarens anvisningar. Som med att ta bort det gamla kapellet, är denna uppgift bäst med minst två personer hjälpa till att bära tyngden av kapellet och håller huven rak som fästena är bultade på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117200.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.