Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Rengör formen i en husbil vattentank

avloppsvattnet tankar din husbil presentera en utmärkt livsmiljö för bildandet av mögel. Eftersom den är inbakad, hålls våt och ger en näringskälla i form av avfall, är en underhållits tank i riskzonen för att utveckla en betydande mögel problem. Medan hålla tankarna rena är den bästa förebyggande mot plundrande sporer, kommer en grundlig tankrengöring bli av mögel när det har bildats. Saker du behöver
Vattenmjukgörare
Tvättmedel
Varmvatten
Mätglaset
Pail
Klorblekmedel
Visa fler instruktioner
1

tömma tankarna, som börjar med den smutsigaste en - den ena fäst till sommarlägret toaletten. Nästa smutsigaste är pentryt tank, från köket, och slutligen, dusch avloppsvatten.
2

Inkludera ett förhållande av 2 koppar avhärdare till varje tank, upplöstes fullständigt i 1 liter varmt vatten i en hink och häll i tankarna. Den sköljmedel förorsakar fasta ämnen för att släppa av tankens inre, vilket eliminerar formens födokälla.
3

Tillsätt 1 kopp tvättmedel till toaletten tanken samtidigt med avhärdare att rengöra tung jord .
4

Spola med rent vatten vid denna punkt om du inte vill vänta på tankarna att fylla tillbaka upp naturligt. Annars kommer mögel och andra gifter tvätta ut under din nästa tank evakuering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117198.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.