Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Klipp Airstream aluminiumplåtar

Airstream trailer började byggas 1930 av bolagets grundare, Wally Bynam. Dessa vagnar har en aluminium interiör och exteriör i en kurvig design. Aluminiumet är hållbart och lätt att rengöra. Den välvda utformningen innehåller en dörr som kurvor för att minska vindmotståndet på en resa släpvagn när den är i fiberkabel. Airstream trailer är fortfarande i produktion idag och är den första verkligt fristående modeller av resor släpvagnar. Saker du behöver
Förpackningspapper
dubbelhäftande tejp
Marker
Maskeringstejp
Saxar
Electric sax
Visa fler instruktioner
1

Klipp bitar av dubbelhäftande tejp i små fyrkanter och placera dem på utsidan av det område som behöver den nya aluminium.
2

Tryck förpackning papper eller tjockt papper på den dubbelsidiga band, med början på ett hörn och arbeta över och upp på väggen. Släta ut papperet när du trycker den på plats. Addera 3

Mark runt området du täcker på papperet, skjuta en markör i utkanten av det område där du behöver för att installera nya aluminium. Dra papperet från väggen och ta bort dubbelhäftande tejp. Klipp papperet med sax på markören linjer för att bilda en mall.
4

Lay aluminiumplåten på en plan yta såsom ett arbetsbord. Om det område du skär innefattar två ark av aluminium för täckning, överlappar ett ark av aluminium ovanpå varandra med 1/4 tum och tejpa ihop dem med målartejp.
5

Placera pappersmallen på aluminium och spåra mönstret på aluminium, med användning av en markör. Ta bort papperet mallen och center målartejp på varje rad du sågar för att passa Airstream väggen. Byt ut mallen och spåra mönster på bandet. Ta bort mallen.
6

Plug elektriska saxar till en elektrisk kärl. Rikta de skärande käftarna på utsidan av mallen linjen, krama avtryckaren och klipp ut mönstret.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117191.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.