Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur kan jag vädrar en Mobile Home Tak?

Ventiler spelar en viktig roll i cirkulationen av luft i husvagnar. Husvagnar är utformade med tillräcklig ventilation för en viss mängd utrymme i åtanke. Takventiler hjälp med cross ventilation och luftcirkulation inuti dessa hem. Saker du behöver
Metallklämmor /sekatören
hammare och spik
Häftpistol
Ladder
Tjärpapp
Lim
Hoe eller spade
Vent (turbiner eller huva Vent)
Visa fler instruktioner
1

Ta en stege och klättra på taket av det mobila hemmet för att avlägsna en del av taket översta bältros. Avlägsna materialet försiktigt med hjälp av en hacka eller en spade. Se till att inte repa eller skada taket.
2

Ta bort alla lösa spikar och material så det finns gott om plats för en ventil. Ventiler kan vara antingen turbin eller ventiler huva. Markerar storleken på ventilen från en tum till 8 inches i diameter för en storlek passar bäst för din husbil. Klipp ut det markerade området för att göra ett hål för en huva vent. Klipp också bältros av storleken på huven vent. För en turbin, bör ventilen basen användas som ett mönster.
3

Bifoga tjärpapp. Tjärpapp är hållbart och, på grund av dess vatten motstånd, ofta används i byggandet. Bred ut papper på taket för att förhindra vattenläckage genom toppen. Använd en häftpistol för att fixa och fästa tjärpapp på taket. Staple hörn och kanter av tjärpapp så det finns ingen risk för läckage.
4

Spika vent bas över hålet. Leta efter rätt hål och vrid basen ringen. Skjut turbinen i basen. Fäst slitsarna i turbinen. Placera en spik remsa över tjärpapp och spika tak bältros på det.
5

Nail ventilen med taket bältros. Saker och limma skum runt ventilen för att fylla ut tomrum utrymme runt den. Detta kommer att bidra till att öka isoleringen och förhindra luftläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117190.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.