Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Väg en Tongue Travel Trailer

Vid bogsering en resa släpvagn, är det viktigt att du laddar trailern på ett sådant sätt att placera rätt vikt på tungan, där släpvagnen fäster vid bilens dragkrok. För lite vikt gör vagnen svår att kontrollera, och för mycket vikt kan lasta framhjulen i dragfordonet, skadar dess hantering qualities.The instruktionsbok för fordonet anges en maximal släpvagnsvikt, och inte i något fall bör detta överskridas . Enligt "Auto Math Handbook," tungan vikt bör vara 10 procent till 15 procent av maxvikten för släp för korrekt hantering. Saker du behöver
Stoppklossar
Brick
Badrumsvåg
Wooden 2-by-4, minst 5 meter lång Sida 2 stycken 2-tums diameter stålrör, vardera 6 inches lång
2-tums diameter stålrör, cirka 2 meter lång
Måttband
Bågfil
Visa Fler Instruktioner
en

Blockera hjulen i släpvagnen. Ladda släpet på samma sätt som när du reser.
2

Placera tegel på marken så att dess mittlinje är exakt en fot på ena sidan av tungan på släpvagnen. Placera badrumsvåg på marken så att dess mittlinje är exakt tre meter till den motsatta sidan av tungan.
3

Placera en av de korta bitar av röret på mittlinjen av tegel, löper parallellt med längden av släpfordonet. Placera den andra korta röret på mittlinjen av skalan, som kör i samma riktning.
4

Placera två och fyra över de två korta avsnitt av röret, så att det körs direkt under tunga av släpfordonet. De två och fyra ska vara nivå.
5

Sänk trailern tungan tills släpet sitter nivå. Mät det vertikala avståndet från tungan till den övre ytan av de två-av-fyra. Kapa längre röret ner till längden av denna mätning.
6

Lyft tungan aning och sätt i röret mellan tungan och två och fyra. Sänk domkraften på släpet tills hela tungan vikt stöds på två och fyra, via röret.
7

Läs vikten anges på skalan och multiplicera med fyra för att komma fram till tunga vikt. Denna metod tillåter en typisk badrumsvåg som väger upp till 300 kg. att väga en släpvagn tungan upp till 1.200 kg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117189.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.